Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 27. 4. 2012.

Peticija Ženske mreže URS-a u Prokuplju

urs, prokuplje

Ženska mreža URS-a predala je peticiju sa preko 7.000 potpisa Prokupčana za poboljšanje materijalnog položaja trudnica, nezaposlenih porodilja i najstarijih sugrađana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nesa Nenadovic

    15:37 // 27. 4. 2012.

    Kasno si se setio,cupavi....

    • dimitrike

      23:26 // 28. 4. 2012.

      Ma nije se kasno setio, samo je prvo te iste potpise upotrebio za podršku sebi i svojoj političkoj opciji G17+ iliti URS. A sad upravo zapošljava po kvalifikacijama i po konkursu bez obzira na to što prima članove svoje stranke, nikako partokratski pa zaboga potpisao Dinkić bilo na TV.

  • misa

    19:35 // 27. 4. 2012.

    G.Dinicu bolje bi bilo da ste dali ostavku na mestu direktora bolnice,jer u vasem mandatu je porodilja izgubila zivot,da podsetim zena iz Gane,a povodom toga niko jos nije odgovarao.Sada je sve ovo predizborna kampanja,kasno ste se setili.

  • Sreten Ranđelović

    20:22 // 27. 4. 2012.

    Za ovih 20 godina nije ni jedna politička stranka ništa dobro uradila, nitije ispunila svoja predizborna obećanja Zato na izbore 6. dajte svoj glas za Komunističku partiju, koja će vam garantirati ne samo 100% trudnicana bolje, već i druge ugodnosti i standard. Nova radna mesta, radni staž 35 godina, Zasnivanje stalnog radnog odnosa, i sva druga prava koje su imale vaše majke i bake, dok su na vlast bili Komunisti. Vaša deca će imati besplatno školovanje i studiranje, bssplatno socijalno osiguranje itd. 6. naja na izbore zaokružite birački listić BROJ 17, i neće te biti razočarane.

    • prokupcanin

      11:14 // 29. 4. 2012.

      Rec garantirati ne postoji u srpskom jeziku vec garantovati,danas u ovoj zemlji niko nikom nemoze nista garantovati jer svi lazu,sto se tice lokala najbolja je ekipa liberalno demokratske partije u Prokuplju!

  • Gordana

    22:31 // 27. 4. 2012.

    Ne razumem kako neko NEĆE da podrži ovakve predloge? Bez obzira na sve partije i izbore, ovo je za dobrobit svih nas. Ne razumem takođe ove neke što komentarišu da je ovo glupost. Hoćete da mi kažete da je upravu predsednik Milan Arsović i da ne treba da se ispoštuje zahtev 7000 prokupčana koji su potpisali peticiju ?

  • Dragan Dinic

    23:42 // 28. 4. 2012.

    Tako je URS-ovci moji , samo napred i zaokružite broj 3.
    Do pobede!

  • kompanije pobratimi

    00:03 // 30. 4. 2012.

    Stvarno mi je zao sto na ovaj nacin stranke koriste ljude koji su se skolovali da bi radili u bolnici mozda i celog zivota a ne na po 6 meseci.Kako iskoriscavaju zenski deo na jeftine fore i stranacke fazone.Sva obnova se radi da bi se napunio sopstveni dzep prvo pa se na jeftinijem materijalu i ko zna kakvim forama odradudi bilo koji posao.Dosta toga ljudi.Svi su isti, prezvrljajte listic

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: