Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:16, 12. 3. 2013.

Petrović novi član SNS-a

Goran-Petrovic-SNS-VRanje.jpg Goran Petrović

Nakon isključenja iz Demokratske stranke bivši direktor vranjskog Javnog preduzeća „Novi dom“ Goran Petrović novi je član naprednjaka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan

    14:23 // 12. 3. 2013.

    Pa kako ih vise nije sramota? Zar je moguce da nemaju srama ni malo? Ove Seseljeve IZDAICE ce izgleda mnogo brze s vlasti nego sto se to moglo ocekivati.Izgleda da izmedju njih i zutih i nema veka velika razlika. E jadna moja OKUPIRANA SRBIJO, proteci ce jos mnogo vode tvojim rekama dok se ne pojave neki novi i POSTENI ljudi koji ce pomoci ovom napacenom narodu.

  • tranzicija svesti

    11:11 // 13. 3. 2013.

    Lik kao da je fudbalska zvezda "pošto me je gradski odbor DS-a isključio iz stranke, imao sam i drugih ponuda". Ovakav "produhovljeni" lik bi morao da zna da je svrha političkog angažovanja (ili bi barem to trebala da bude) verovanje u ideju i angažovanje a ne transfer lista. Bože, gde ja živim.

  • munja

    09:45 // 13. 3. 2013.

    narode navali u sns,vrata su vam otvorena primaju svakoga bez obzira na njegovu proslost.
    vazno je da ih ima sto vise.puknuce i ova tikva
    kao i sve do sada.jer clan ozbiljne stranke nemoze biti svako to mogu biti samo oni koji imaju cistu proslost,a ovde to nije slucaj.

  • palitrex

    20:31 // 19. 3. 2013.

    E kakvi sve dolaze u SNS i oni ih primaju raširenih ruku.SRAMOTA dođe mi da od muke sam sebi polomim ruke što sam glasao za SNS.

  • VR

    13:36 // 14. 3. 2013.

    Mozda "tranzicija svesti" ima pravo... ali kada Vase ideje i zasluge preuzimaju drugi, kada Vas rad cene manje nego sto bi trebalo (citaj - uopste ne cene) zapitate se da ta ista ideologija mozda ne ide u nekom sasvim drugom pravcu od prosperiteta... pa su ovakvi prelasci logicni i nimalo nemoralni.

  • dacko

    10:34 // 28. 3. 2013.

    Toliko o moralu politicara !

  • VR

    13:39 // 14. 3. 2013.

    Ono sto sam zaboravio, a sto je jako bitno... ovaj covek je duplirao grejnu povrsinu za vreme svog 4-godisnjeg mandata a veoma cesto se od gradjana koje Novi Dom greje moze cuti da je i cena i usluga bila mnogo bolja prethodnih godina.

  • Gagin

    13:43 // 14. 3. 2013.

    Nije nimalo pogresno sto je covek presao u drugu stranku.. veoma je pogresno sto je DS takvog coveka izgubio iz svojih redova... i pored svega. Ali mi Srbi smo skloni ka tome da ogromne zasluge jednog coveka zaboravimo na njegovu prvu gresku... dok se prosto odusevimo kad oni koji nece i neznaju da rade urade nesto dobro. DS je izgubio.. SNS dobila...

  • boban

    13:06 // 28. 3. 2013.

    Meni je zao sto sns poceo da prima raznu djubrad...ako nastavio ovako bice kao radikali

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: