Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 10. 4. 2012.

Pirot krije izborne liste

glasanje

Opštinska izborna komisija u Pirotu odbila je da javno objavi izborne liste sa spiskovima kandidata za odbornike, pravdajući se navodnim zakonskim ograničenjima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mijalko

    21:43 // 10. 4. 2012.

    Ha,ha,ha. Pa javna je tajna da se liste kriju zbog SNS-a, jer će im se razbegaju i ovo malo članova što imaju.Lale si je napravio listu kakvu si on hoće a ostale zamajava. To su profesor i pukovnik nasetili i već skupljaju potpise(po 8-mi put)za smenu istog.Ma smešni su ,naročito posle današnjeg anti mitinga.Varalić,Bulidža,Globus...

  • CVETKO

    11:50 // 11. 4. 2012.

    Sve su to mutivode, zato smo tu i gde jesmo,zato nas je sve manje u Pirotu a sve više u rasejanju a biće nas još i manje ako što pre ne odu Vasić,Jajčar,Jogurt i njihovi poslušnici Lale,Stamenović,Tolić....

  • PIROTE OTVORI OČI

    11:48 // 14. 4. 2012.

    Konačno je na videlo izašla i lista SNS-a u Pirotu.Ljudi, pa od prvih deset 7(sedam) su ljudi Vladana Vasića.Ljudi, pazite da ne nasednete,ne dozvolite da vas opet prevare!!!

  • Pirot Srbija

    18:53 // 10. 4. 2012.

    Postovani Pirotska izborna komisija je prekrsila zakon primajuci listu SNS bez ovrenog ovlascenja krseci tako osnovna pravila izbornog zakona, i favorizovanjem odredjenih politickih grupacija tj SNS-a. Radikalna stranka ulaze prigovor, na prijem dokumentacije, Upravni sud u Nisu potvrdjuje gresku izborne komisije al kaze da je zalba zakasnila jer je podnesena u ponedeljak ujutro a ne u nedelju kada upravni sud ne radi. A na odluku Upravnog suda u Nisu ili je vrsio pritisak ili ih je podmitio neko, jer protiv sluzbenih lica u izbornoj komisiji nije podneo krivicne prijave. Evo Vam podatci za istrazivanje.
    P.S. Radikal za Istinu.

  • Marko

    19:00 // 10. 4. 2012.

    Kriju ih jer ce izaci u javnost ko sa djavolom tikve sadi a ko je za napredak Pirota, uostalom ti isti rade po preporuku Vasica(URS) i Jajcara(SNS)unistioca Pirota. Dokaz za to je favorizovanje SNS-a da bude br.5 I nezakonita odluka Upravnog Suda u Nisu, daleko smo mi od demokratije milion svetlosnih godina.

  • Liste i jesu za skrivanje :)

    09:01 // 18. 4. 2012.

    Vecina stranake i jeste pod uticajem Vasica ono sto sigurno znam to su LDP , SNS, DS ,SPS i naravno njegova koalicija Regioni-G17-SPO.
    tako da sta god bude na izborima tesko da ce moci bez njega i njegovih valst da se napravi.
    Treba cudo da se desi pa da ne bude ponovo ista ekipa na vlasti sa malo izmena. Pocepa Vasic sve stranke u Pirotu a i sam se hvali time.

    • STOP !

      11:30 // 19. 4. 2012.

      U svim varijantama odbornicku vecinu ce ciniti:PNS,DVERI,GG-SNS .A to je dovoljno da se razbije banda vasic-jajcar,izadju na videlo njihove mahinacije,a posle toga da se uvede red i postenje i normalni uslovi za zivot svih gradjana Pirota,a ne pojedinih oligarha i njihove klike.BDP i stopa nezaposlenosti na nivou opstine su u rangu najsiromasnijih u svetu.

  • Pera

    17:06 // 28. 4. 2012.

    Pantalej jos uvek nije objavio liste na sajtu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: