Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 21. 3. 2012.

| Politika

Pirotska nova snaga predala izbornu listu

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti

Opštinskoj izbornoj komisiji u Pirotu predata je lista za lokalne izbore Grupa građana "Pirotska nova snaga - Dimitrije Vidanović". Na listi se nalazi 39 kandidata za odbornike, a podržalo ju je 1.240 građana svojim potpisima.

Nosilac liste Dimitrije Vidanović kaže da i broj potpisa ukazuje da imaju uporište među glasačima.

- Mi smo brojem kandidata za odbornike stekli pravo da imamo člana izborne komisije kao i kontrolore na glasačkim mestima. Želimo da pokažemo da aktuelna vlast ima alternativu. Oni su nam obećavali nova radna mesta, a na kraju je zaposlena samo njihova rodbina - kaže Vidanović.

Ovo je peta izborna lista koja je predata opštinskoj izbornoj komisiji u Pirotu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mladenovic Dragisa

    08:30 // 3. 4. 2012.

    Dragi moji gradani nisam u skupstini vec sam van skupstine i vasi poslanici se u skupstini obracaju nama kako bi nam oni pomogli da nas sto pre OPLJACKAJU I USPELI SU U TOME A SADA NAM OSTAJE NA NAMA DA POVUCEMO CRTU ZA ONE BIVSE I SADANJE PREVARANTE KAZNIMO I POSALJEMO NA SELO DA NAUCE KAKVA JE RAZLIKA IZMEDU BIKOVA I KRAVA JER JE JEDAN POLITICAR PITAO SELJAKA KOLKO MU DAJU BIKOVI MLEKO U TOKU DANA

  • Već Viđeno

    00:27 // 1. 4. 2012.

    Već su Piroćanci jednom naseli na priču lokalne političke opcije.Razlika između tada te Koalicije za Pirot i sada PNS je samo u tome sto su ovi drugi nesposobniji.Sreća je i pored tolikog reklamiranja preko svojih novina da niko ne zna za njih,pa oni sami sebe reklamiraju i o sebi pišu u superlativu.Daleko su oni od cenzusa,na svu sreću!

  • dragisa mladenovic

    07:47 // 25. 3. 2012.

    Dragi moji gradani ne nasedajte vise na lazi prevare od istih politicara predhodnih i sadasnjih oni na kraju se sajuze i opet pocnu da vladaju isti prevaranti a evo mog pedloga kako da najurimo ove lazove i prevarante .Hrvai su skinuli HDZ.sa vlasti tako sto su napravili koaliciju KUKURIKU a mi da napravimo koaliciju KUKULELE i tako ispratimo ove dosadasnje politicare u proslot i omogucimo novim sposobim ljudima da vise vode racuna o narodu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: