Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:21, 22. 8. 2019.

| Politika

Pitanje o bot centrali u sedištu SNS-a zbunilo Đukanovića, poriče i da je čuo za "Južne vesti"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti, Danas
Vladimir Đukanović
Ne zna šta je bot centrala, ali čestita internet timu; foto: Print screen/Youtube/FoNet

Iako je milion glasova na komentarima Južnih vesti pristiglo sa IP adrese registrovane na sedište Srpske napredne stranke u Beogradu, član Predsedništva vladajuće partije Vladimir Đukanović poriče da je ikada čuo za ovaj portal. Na pitanje novinara Danasa da prokomentariše saznanja Južnih vesti narodni poslanik ostao je zbunjen ne samo postojanjem ovog portala, već i botova.

Kako piše u redakcijskom komentaru Danasa, novinari su Đukanovića upitali o botovskoj centrali, ali on je rekao da zna da se u Ulici Palmira Toljatija nalazi centrala SNS, ali da mu nije jasno šta je to još tamo. O nejasnom pitanju požalio se i na svom Tviter nalogu.

Našao sam se u totalnom rebusu! Zvao me novinar Danasa da me pita nešto za neki portal Južne vesti. Niti sam u životu čuo za taj portal, a da bude još gore uopšte nisam ukapirao šta me je čovek pitao. Totalno zbunjen - poručio je Đukanović.

Ipak, kako prenosi Danas, Đukanović čestita internet timu SNS, za koji još kaže da pretpostavlja da postoji, jer je "logično i normalno da u centrali stranke postoji neko ko se bavi internetom".

Podsetimo, na vest o svedočenju bivšeg bota SNS stiglo je više od 22.500 glasova sa iste IP adrese, koja je registrovana na adresu Palmira Toljatija 5, gde je sedište Srpske napredne stranke. Odatle je na komentare na Južnim vestima ukupno stiglo preko milion pluseva i minuseva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • brdo

    16:15 // 24. 8. 2019.

    A ko je pa cuo za doticnog.predpostavljam da bulat,zveki,predsednici opstina i ostali mirno stoje pred njim.ako nije cuo za juzne vesti,znaci da nije bio ni na jugu u obilazak.ali on je beogradjnin.sada kada im pocne kampanja cuce on i za juzne vesti, za nis, pa nece da se pravi takva naivcina kao sada.a niski botovi,njima je bitno da se uvale u javna preduzeeca,a bas ih briga za komentare.

  • Partibrejker

    11:27 // 24. 8. 2019.

    Ja im verujem da ne znaju da postoje Južne vesti zato što se vidi da jedva znaju da postoji i jug Srbije... Za Niš verovatno misle da je u Bugarskoj...

  • Nada

    10:02 // 24. 8. 2019.

    I sad jedva da ima botovskih reakcija na tekst, posto su dobili direktivu da ne znaju da juzne vesti postoje :) :) :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: