Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 27. 10. 2014.

| Politika

Podele u prokupačkom SPS-u

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
SPS-PROKUPLJE.jpg
Predstojeći stranački izbori na svim nivoima pokazali neslaganje socijalista u Prokuplju

Nakon što su jednoglasno podržali izbor u mesnim odborima, prokupački socijalisti su se već sutradan predomislili.

Naime, kako nezvanično saznajemo u prokupačkom SPS-u, Izvršni odbor je prvo jednoglasno, sa 16 glasova, podržao predlog da se održe izbori, ali je sutradan bilo nemoguće ostvariti kvorum, jer je jedna grupa članova stajala u hodniku i na taj način onemogućila verifikovanje predloga o izborima čiji je rok za raspisivanje bio 20. oktobar.

Bez ovih izbora ne možemo da se pripremimo za izbornu konferenciju na kojoj treba da se izabere predsednik prokupačkog SPS-a, niti da nastupimo kao odbor na 9. kongresu – rekao je član prokupačkih socijalista koji je želeo da ostane anoniman.

Ova poslednja situacija samo je jedna u nizu koje su se desile u proteklom periodu u prokupačkom SPS-u, a koja pokazuje da se ovaj odbor podelio na dve grupacije.

Od maja meseca ne postoji predsednik prokupačkog SPS-a jer je dotadašnji predsednik Ljubiša Đurković podneo ostavku koju je kasnije povukao, ali još uvek nema odgovora iz vrha stranke o tom povlačenju. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • tvrtko

    22:23 // 27. 10. 2014.

    Na celu da se postavi Krnca majstor. On resaava sve

  • Petar Jojic

    15:10 // 27. 10. 2014.

    dok vam je onog Radosevica nema od vas nista.Pa on ni u Telekomu nije sa nikim pricao da ne spominjemo EPS .Doduse sad je jaci tu mu je onaj Radonjic ma dajte bre ako su vam to kadrovi bolje se ugasit

  • petar jojic

    15:04 // 27. 10. 2014.

    cekali u hodniku,pa ne verujem da su bojkotovali svoju stranku.Ustvari ti sto su cekali u hodniku odavno se nudili SNSu pa sad se kao brinu za SPS.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: