Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:02, 27. 3. 2023.

| Politika

Pokret SRCE prikuplja potpise za osnivanje političke stranke i u Nišu 

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
Niš centar
Žele promene i u Nišu; ilustracija; foto: Davorin Dinić

Uz poruku da će se baviti politikom, a ne politikanstvom, kao i da žele da daju nadu najvećem gradu na jugu i ne dozvole da postane provincija - iz Pokreta SRCE u Nišu najavljuju da prave političku stranku iz temelja, a za to im je potrebna i podrška Nišlija u sakupljanju potpisa, koje će se u ovom gradu održati tokom vikenda, 1. i 2. aprila, u Podzemnom prolazu.

Iz Pokreta SRCE, čiji je osnivač bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i predsednički kandidat Zdravko Ponoš, odlučili su da osnuju političku stranku i kažu da time žele da preuzmu odgovornost.

U tome im je potrebna i podrška Nišlija, jer ističu da stranku prave od temelja, na zdravim osnovama, bez recikliranih ili potrošenih elemenata.

Želimo da svojim primerom pokažemo da može drugačije. Svi smo ostvareni u svojim profesijama. Niko od nas u Pokretu SRCE u Nišu, ne živi od politike i svi smo se u politiku uključili da menjamo svoj grad na bolje na novi način, neiskvaren način. Bez oportunizma i sa planom da uvek možemo da pogledamo svoje komšije u oči. Potrebno nam je da nas naši sugrađani pomognu i daju nam svoj potpis da bi smo mogli da se registrujemo kao politička stranka. To je jedina prava forma preko koje možemo da preuzmemo i pokažemo odgovornost - poručuju.

Sugrađani koji u tome žele da ih podrže mogu da daju svoj potpis u subotu 1. i nedelju 2. aprila od 10 do 18 sati, u Podzemnom prolazu, Lokal D56 (ulaz kod Kazandžijskog sokačeta).

Izabrali smo teži način ali ispravan način. Molimo naše sugrađane da nas podrže, da zajedno damo nadu našem gradu. Ne želimo da postanemo provincija. Samo zajedno, sa uverenjem u našu moć i snagu, kao građana Niša, možemo stvoriti bolju budućnost za sve nas - zaključuju.

Saopštenje Pokreta SRCE Niš i njihov poziv građanima da ih podrže možete videti u dokumentu na kraju teksta.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Saopštenje Pokreta SRCE (preuzmi) - 41.06 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    20:20 // 28. 3. 2023.

    Nisi ti nikakav nislija, vec marginalac koji zljuve pokvareni sendvic ! Taj ko ti je rekao takvu gnusnu laz , ne jede te splacine !

  • Olivera

    19:32 // 28. 3. 2023.

    Svaka čast ljudi, od ❤️ Vam želim da uspete, i uspećete u to sam sigurna. Ne obazirajte se na ove botove, pa znate ih, ljubomora ih savladala a i strah od gubitka tla. Sve najjbolje!

  • CUO SAM

    17:19 // 28. 3. 2023.

    Ne znam za ostale, ali znam da ce im u Nisu biti predsednik GO, vojni penzioner sa Kosova, Momir Stojanovic, tako da u startu nemaju podrsku nislija.

    • Zlobnik II

      18:57 // 28. 3. 2023.

      @CUO SAM : E , jbga... uvek se sami zeznu a posle "kriv im djavol" !
      Valjda Ponoš zna šta radi ????

    • Vjekoslava

      17:32 // 30. 3. 2023.

      Mene cudi kako to znate pre svih nas koji smo u pokretu. Jednom ce se sirenje laznih informacija kaznjavati, a to uopste nije tako daleko kao sto se Vi nadate.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: