Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:47, 26. 2. 2023.

| Politika

Pokret Srce: Napadnute prostorije gradskog odbora u Vranju

Autor:S. V.Izvor:Južne vesti
pokret srce
Iz Pokreta saopštili da je metalni stalak sa jarbolima i zastavama odvaljen; foto: Pokret Srbija centar-SRCE

Predstavnici Pokreta Srbija centar (SRCE) saopštili su da su njihove prostorije u Vranju napadnute u noći između subote i nedelje. Oni navode da je metalni stalak sa jarbolima i zastavama odvaljen i da je tom prilikom jedna zastava sa jarbolom ukradena.

Kako navode u saopštenju, njihovu jučerašnju akciju na gradskom šetalištu obezbeđivala je policija jer je u isto vreme i na istom mestu Srpska napredna stranka organizovala skup.

Pokret SRCE je 21. februara dobio dozvolu za postavljanje promotivnog štanda, da bismo od strane policije u petak, 24. februara oko 11 časova bili obavešteni da je dan kasnije Srpska napredna stranka, u isto vreme i na istom mestu odobren skup, te da bi zbog bezbednosti bilo dobro da nas štand pomerimo - kažu iz Pokreta.

pokret srce Od nadležnih zahtevaju da pronađu napadače; foto: Pokret Srbija centar-SRCE Kako dalje navode, nisu pristali da pomere svoj štand, a od nadležnih zahtevaju da pronađu napadače na njihove prostorije.

Ako je neko želeo da nam ovim putem i juče i danas pošalje poruku, da zna da smo je primili i da nas nije uplašila, naprotiv, još više nas je uverila da smo na pravom putu. Istražnim organima ostavljamo da urade svoj deo posla i da u najkraćem mogućem roku ponađu eventualne počinioce, i još bitnije, nalogodavce ovog huliganstva - piše u saopštenju.

Podsetimo, Gradski odbor u Vranju Pokreta SRCE, čiji je osnivač bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i predsednički kandidat Zdravko Ponoš, formiran je janura 2023. godine. Za predsednika odbora izabran je pravnik Slobodan Petrović, koji je na predstavljanju nove političke opcije rekao da će Vranjanci razlog za slavlje imati tek kada one koji pamet i mladost teraju iz grada, ostave tamo gde zaslužuju - u ružnoj prošlosti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: