Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:29, 1. 6. 2012.

Policija štiti rad Skupštine Leskovca

So konstitutivna 13

Uz pojačane mere bezbednosti, danas je počela konstitutivna sednica Gradske skupštine na kojoj bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo Leskovca. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • milan

    16:59 // 1. 6. 2012.

    Gde je sada Petar veliki strucnjak grada Nisa koji je danima tvrdio da je Tadic prepustio naprednjacima formiranje lokalne vlasti u Nisu, Leskovcu,Kraljevu i Valjevu.Drage moje Nislije to je dolazilo iz kuhinje Zorana Zivkovica.Glavni odbor Demokratske stranke je doneo odluku da gradonacelnik Leskovca bude gospodin Kocic a gradonacelnik Nisa gospodin Cirkovic.

  • zoran

    17:30 // 1. 6. 2012.

    Kupovina na očigled svih u Leskovcu čak je i Tadić došao da legalizuje kupovinu mandata. Sramota šta sve (ne) ljudi rade!

  • Urke

    18:23 // 1. 6. 2012.

    "Kakva steta",gospoda iz Nove Srbije- Milosevic i Sokolovic ovog puta su se preracunali i izabrali pogresnu stranu.Iskreno se nadam da ce ostati bez nacelnickih funkcija,dosta im je bilo,ne zna se vise broj politickih stranaka kojima su pripadali samo da bi ocuvali svoje fotelje.

    • mare

      22:42 // 1. 6. 2012.

      Bar Milosevic i ovaj Sokol nisu hteli vise sa Moj drug Bojta u koaliciju , jer je politika prosle vlasti bila otpustanje , a zatim pred izbore primanje radnika u opstinskim upavama, domovima kulture i muzeju. Sramota , prosle godine otpustali , a sad primaju radnike..pa gde to ima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: