Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 10. 4. 2024.

| Politika

Politički mobing jer je protiv SNS-a i na poslaničkoj listi - niška opozicionarka svedoči u "15 minuta"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti

Nakon što je predložena za narodnu poslanicu u Skupštini Republike Srbije, Vesnu Stojanović u februaru dočekalo je saopštenje da više neće biti rukovodilac Odseka za kapitalne investicije Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. O političkom mobingu govorila je u emisiji Južnih vesti i rekla da je razlog to što "niko ko se bavi opozicionom politikom ne može da bude rukovodilac".

Iako poverenica stranke Srbija centar za Niš tvdi da nije u pitanju klasična vrsta mobinga zbog toga što i dalje ima samostalnost u radu, istakla je da je jedan od bitnijih razloga zbog kojih nije mogla da obavlja funkciju rukovodioca, bio je taj što je bila predložena za narodnog poslanika opozicije.

Imala sam problem zbog bavljenja politikom i to pogrešnom kako mi je saopšteno, pošto sam bila šef Odseka za kapitalno investiranje u februaru sam dobila saopštenje da će morati da me sklone sa mesta šefa, zato što se bavim politikom opozicionom. Od ove vlasti može se sve očekivati, tako da sam ja i očekivala da će me skloniti, ali to ne znači da je to normalno, jer to nije ni po Zakonu niti Ustavu Republike Srbije. Političko opredeljenje ne može da bude razlog da neko bude sklonjen sa nekog mesta - rekla je Stojanović u “15 minuta”.

U emisiji Južnih vesti Vesna Stojanović govorila je i korupciji, o tome šta će opozicija prvo uraditi ukoliko Niš postane “opoziciono ostrvo”, ali i programu stranke Srbija centar.

Među ostalim temama je i to kako privatizacija aerodroma “Konstantin Veliki” može uticati na privatizaciju Instituta Radon u Niškoj Banji, ali i zbog čega će preseljenje Hitne pomoći naštetiti izvoršitu Medijana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Uros

    21:52 // 19. 4. 2024.

    Bila na 300. na listi od 250 poslanika. Nisu znali da je za opoziciju, pa kad saznali onda vise nije sef, kako da ne.

  • Vesna

    21:43 // 19. 4. 2024.

    Koliko je gospodja partija promenila, od SPS-a, preko DS-a.......

  • Tajanstveni Alan

    19:26 // 10. 4. 2024.

    Gospodjo, za Vas i SRCE, kapa dole!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: