Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:11, 1. 10. 2012.

| Politika

Poništeni svi tenderi u Blacu

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
490x370-490x370-blace.jpg
Blace; foto: blacecaffe

Opštinski odbor Demokratske stranke u Blacu tvrdi da je vlast u Blacu koju čine DSS i SNS potpuno nesposobna, jer ne ume da raspiše tender.

To se pokazuje time, kako tvrde blačke demokrate, što bezmalo svaki raspisan tender je oboren.

Samo je Privredno društvo za trgovinu voćem "Ćurluka", sa sedištem u Blacu, vlasnika i direktora Vladice Miletića, u ovoj godini šest puta srušilo opštinske tendere!

- Zaista izgleda bizarno da ja kao nestručnjak, ali potencijalni izvođač, praktično rušim svaku nabavku lokalne vlasti, pošto je amaterski i nekompetentno urađena – izjavio je Vladica Miletić.

Blačke demokrate naglašavaju da su u pitanju tenderi od vitalnog značaja za razvoj opštine, kao oni koji se odnose na infrastrukturne projekte: gradski bazen, popravku seoskih puteva i slično, ali i oni koji se tiču nabavki malih vrednosti.

- Pošto u opštinskoj upravi u Blacu nisu u stanju da sprovedu tender po zakonu, potencijalni izvođači iz Blaca osporavaju zakonitost tenderske dokumentacije, pred Komisijom za zaštitu prava u Beogradu i tako praktično poništavaju u celini sve tendere, kako one velike tako i tendere za nabavku male vrednosti - kaže se u saopštenju Demokratske stranke u Blacu.

Predsednik opštine Blace Radoje Krstović kaže da se tenderi sprovode, ali da ih opoziciona DS neprestano obara na štetu građana.

- Blace bi bilo najveće gradilište u Srbiji da nema opozicije, koja se trudi na sve načine da nas opstruira - naglasio je predsednik Krstović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milos

    10:51 // 3. 10. 2012.

    "To se pokazuje time, kako tvrde blačke demokrate, što bezmalo svaki raspisan tender je oboren."

    A vest se zove "Poništeni svi tenderi u Blacu"

    Ako su poništeni svi tenderi zašto geore piše bezmalo...

  • Lopovi

    11:55 // 2. 10. 2012.

    a perete pare, perete a. Jaoooooo pa svi ste isti, i onaj Fila pre vas i vi sad, kakav bre bazen i putevi, koga lazete, aj napunite dzepove vec jednom pa stvarno nesto uradite, u stvari kako da uradite kad ste nepismeni, cela opstina radi na vezu i sam predsednik nema fakultet, bruka i sramota

  • ;-)))

    13:47 // 1. 10. 2012.

    "Predsednik opštine Blace Radoje Krstović kaže da se tenderi sprovode, ali da ih opoziciona DS neprestano obara na štetu građana."
    Da li bi "opozicija" mogla da obori tender da je ispoštovana procedura?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: