Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:13, 14. 3. 2019.

| Politika

Ponovo šetaju nezadovoljni Vranjanci, Nišlije, Aleksinčani i Leskovčani

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
protest
Nove šetnje i novi govornici; foto: Lj. M.

Jubilarni deseti protest održaće se ovog petka 15. marta u Nišu, 8. put će na ulice Vranjanci, a u Leskovcu se šetnje pod parolom "1 od 5 miliona" organizuju 7. nedelju zaredom, dok je Aleksinčanima koji su nešto kasnije odlučili da se priključe građanima u protestu ovo 4. okupljanje.

Pokret mladih "Za Niš bez straha" najavljuje da će se i ovog petka, 10. put zaredom, okupiti na Trgu kralja Milana, ali još nisu najavili da li će na protestu biti govornika. Šetaće, kažu, do Gradske toplane.

U petak idemo do Gradske toplane da im kažemo šta mislimo o njihovom dosadašnjem radu. Šta vi mislite, šta da im poručimo? - kažu u Pokretu mladih.

I ovog petka, 15. marta u 18 sati, građani će se okupiti ispred Leskovačkog kulturnog centra, odakle će krenuti u protestnu šetnju. Prema najavama organizatora, okupljeni će se obratiti lider Levice Srbije Borko Stefanović i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Miki Aleksić.

Šetamo jer ne želimo da na vlasti budu karnevalske atrakcije i kriminalci već stručni i sposobni ljudi – kažu organizatori.

Ovo je inače 7. protest u Leskovcu, a građani nisu menjali svoje zahteve.

Na 8. skupu "1 od 5 miliona" u Vranju će ovog petka govoriti profesor Filozofskog fakulteta u Nišu Zoran Jovanović i predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.

Govornici će se obratiti okupljenima ispred gradske Apoteke u 18 sati, a zatim će krenuti u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama.

Aleksinčani 4. okupljanje najavljuju ponovo u 19 sati ispred Doma kulture, a kao govornici su najavljeni narodna poslanica Demokratske stranke Maja Videnović i član predsedništva Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lena

    15:27 // 15. 3. 2019.

    Sramotite Leskovac, Vranje.....treba da vas se stidimo

  • Bisa

    08:24 // 15. 3. 2019.

    Bila sam uz njenog supruga sve dok nisam na svojoj kozi osetila kakav je covek.Izvrsavala sam slepo naredjenja njegove nakaradne odluke.Licni interes.

  • Vesna

    08:14 // 15. 3. 2019.

    Pa nesme kompromitovanog supruga.Svi znaju Baneta kao iskompromitovanog i .... . Sad potura prof. kao kukavicije jaje. Dok se Bane ne oglasava.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: