Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 7. 2. 2015.

| Politika

Poplavljeni 2 nedelje jer nisu glasali za SNS?

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
poplava-3.jpg
Milivoje sa unukama

Desetak kuća u Gornjem Trnjanu je već dve nedelje pod vodom, a meštani tvrde da im je rečeno da im niko neće ukazati pomoć jer nisu glasali za SNS na poslednjim izborima.

Milivoje Stanković, čija je kuća u potpunosti pod vodom, jedan od je od građana koji tvrdi da mu je predsednik Mesne zajednice Ljubiša Sokolović otvoreno rekao da ne želi da mu ukaže pomoć jer je glasao za Demokratsku stranku.

Rekao mi je da sam ispumpam vodu kako znam i umem i da neće da zove nadležne organe. "Kad si već znao da na izborima zaokružiš demokrate umesto nas, onda se sam snalazi", tako mi je rekao - tvrdi Stanković.

Sokolović, koga su novinari zatekli na licu mesta, odbio je da komentariše tvrdnje građana.

Trnjane poplavljeno Podsetimo, dvorišta i podrume meštana ovog sela poplavile su podzemne, ali i atmosferske vode koje se slivaju iz okolnih njiva. Poplavljeno je i desetak hektara obradive površine.

Veliki problem predstavlja i to što su se izlile i septičke jame, pa se smrad nesnosno širi čitavim selom. Predstavnici Sektora za vanredne situacije Leskovca pre desetak dana su obišli teren, popisali trenutno stanje i više se nisu pojavili, ističu meštani.

Meštani ipak priznaju da su za ovu situaciju delimično i sami krivi, jer su izgradnjom kuća zatrpali kanale kroz koje je voda godinama unazad prolazila.


DS: To je politička diskriminacija građana

Iz Gradskog odbora Demokratske stranke najavljuju podnošenje krivične prijave protiv predsednika Mesne kancelarije Ljubiše Sokolovića zbog političke diskriminacije.

Reč je o tipičnoj političkoj diskriminaciji i to što rade naprednjaci po mesnim odborima već nam je poznato. Ima ucenjivanja i zastrašivanja, ali je ovo prevršilo svaku meru - kaže poverenik leskovačkog odbora DS Saša Stojanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kiza

    13:46 // 9. 2. 2015.

    Ovo je očita malverzacija od strane pripadnika DS-a gde je bio prethodnih godina ovo se ne dešava prvi put u selu.

  • Sloba

    07:45 // 9. 2. 2015.

    Pa lepo mu je rekao kada su znali da glasaju za ŽUTE koji su unistili sve pa i vodoprivredu, neka zasuču rukave i izbace vodu iz sopstvenih podruma.

    • Milivoje

      09:36 // 9. 2. 2015.

      Dok je takvih kao ti, Srbija se iz blata podići neće!

  • Rade Markovic

    19:33 // 8. 2. 2015.

    Ne verujem da je neko od clanova SNS-a ovo izgovorio, jer smo svi svedoci da gradjani Leskovca dobijaju pomoc od lokalne samouprave, kad god im je potrebna i u svakoj teskoj situaciji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: