Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:37, 28. 12. 2022.

| Politika

Poruka iz niškog SPS-a: "Ako ulicu u Nišu nema Milošević, ne treba da je ima ni Đinđić"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Niški socijalisti
17 niških socijalista u Glavnom odboru SPS-a; foto: JV / Nikola Đukić

Za niške socijaliste 2022. godina bila je veoma uspešna jer je na Kongresu partije izglasano 17 Nišlija za Glavni odbror SPS-a, tvrdi predsednica Socijalističke omladine Nina Pavićević i pominje da su i građani Niša prepoznali novu energiju mladih socijalista, dok je za sekretara Gradskog saveta omladinaca problem što u Nišu ulicu nema “državnik i patriota Slobodan Milošević”.

Među 17 članova Gradskog odbora SPS-a u Nišu koji su postali članovi Glavnog odbora partije, našli su se predsednik niških socijalista Igor Novaković, veteran Mile Ilić, Nina Pavićević, ali i Ana Grozdanović, čija je inicijativa da se svaki negativan komentar o predsedniku Vučiću kažnjava zatvorom.

Sekretar Gradskog saveta Socijalističke omladine Niša Nikola Cvetković izjavio je da je socijlistička ideja duboko ukorenjena u srpskom narodu, kao i da ta ideja traje duže od postojanja partije pod nazivom SPS. Takođe, istakao je da da Slobodan Miloševič kao patriota zaslužuje svoju ulicu.

Ono što bismo mi istakli, ako nema prostora da državnik i patriota Slobodan Milošević ima svoju ulicu, ne bi trebalo ni Zoran Đinđić ima svoj bulevar u Nišu - rekao je Cvetković.

Zaključio je da će sledeće godine proslaviti 120 godina postojanja partije, jer počevši od 1903. godine kada je osnovana Srpska socijlidemokratska stranaka, preko Komunističke partije Jugoslavije do danas u pitanju jedna ista partija.

Inače, po nalogu Slobodana Miloševića ubijen je Ivan Stambolić i izvršen je atentat u Budvi na Vuka Draškovića, kako je utvrdio srpski sud.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    13:45 // 25. 1. 2023.

    u BG postoji ulica gospodara Vucica,ma ne salim se ,stvarno...izlazi na bulevar kralja Aleksandra u blizini cvetkove pijace...a ova ideja je suluda...jos ako predloze ulicu V.Seselja,onda smo definitivno lud narod...

  • Dragan

    18:40 // 15. 1. 2023.

    Da li je moguće da normalan čovek može da pomisli a ne i da izgovori takvu nenormalnu ideju.

  • fidelio

    09:38 // 29. 12. 2022.

    Znaci sad pošto ste ustanovili da su samo hrišćani pravili katodne cevi oćete da zločincu date ulicu...e pa neće moći taman dubili na glavi ...uostalom kako vas nije sramota da poredite đinđića i zlobodana

    • Slavko

      22:50 // 29. 12. 2022.

      Slobodan i maleni điđi i nisu za poređenje. Slobodan ulicu zaslužuje a onaj izdanjik nikako.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: