Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 25. 3. 2024.

| Politika

Poslanica Jelena Milošević u emisiji Južnih vesti - o slučaju "skupštinski toalet papir" i zloupotrebi kamera

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti

Nismo krali toalet papir u Narodnoj skupštini, nismo ga odneli kući, on je ostao u Skupštini i po mom dubokom uverenju upotrebljen je u skladu sa njegovom namenom, rekla je narodna poslanica Jelena Milošević u emisiji Južnih vesti komentarišući slučaj zbog koga gradonačelnica Dragana Sotirovski hoće da se iseli iz Niša.

Danima se u Srbiji govori o papiru koji su opozicionari bacali u skupštinskoj sali, čak je u Briselu predsednik Aleksandar Vučić govorio o “krađi toalet papira”, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da ju je “sramota” što su glavni akteri bili iz Niša.

“Niški Pink Panteri”, kako su prozvani, o tome su govorili u emisiji Južnih vesti. Razlog da urade tako nešto, kažu, bio je taj što je predsedavajuća Ana Brnabić sprečila raspravu o potpredsednicima Skupštine.

Neko je došao na ideju da bacimo bilo šta u vidu protesta. U tom momentu smo imali one male Oskare, ali mislim da bi bilo previše da gađamo time. U nekim drugim parlametima se gađaju cipelama. Ovo je možda bila prava mera da se pokaže ta vrsta protesta - objašnjava Đorđe Stanković.

Poslanica Milošević dodaje da se nisu krili, krali i da su sve uradili svesno.

Nema govora o krađi, nismo mi ujutru ustali i kupili toalet papir da gađamo Brnabić. Tamo se stvari dešavaju na minutnom nivou. Taj toalet papir mi nismo odneli kući, on je ostao u Skupštini i po mom dubokom uverenju upotrebljen je u skladu sa njegovom namenom - kaže Jelena Milošević.

Za objavljivanje snimka sa nadzornih kamera, i Milošević i Stanković saglasni su da je i poruka poslanicima SNS - "sve vidimo, pa i kad pričate sa opozicionarima".

Podsetimo, nakon što je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla da će napustiti grad ako na čelu budu opozicioni poslanici Jelena Milošević ili Đorđe Stanković, Milošević je odgovorila da veruje da će se to i desiti i da “tipuje na Požarevac”.

O atmosferi u Narodnoj skupštini i predstojećim lokalnim izborima, narodni poslanici su govorili u emisiji “15+15” koju možete pogledati na početku teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Decak

    22:06 // 29. 3. 2024.

    Ostaje samo 40 dana do izbora u Beogradu. Umesto price o toalet papiru, krajnje je vreme da vlast i opozicija zajedno izvrse reviziju postojecih birackih spiskova u svim beogradskim opstinama i izbore se za podjednak pristup javnom servisu svim ucesnicima. To je najvaznija tema u parlamentu.

  • Vera

    15:34 // 27. 3. 2024.

    O, boze, boze, kako opoziciji bilo sta da se kaze, to je samo njeno pravo, da bljuje i pljuje?! Sram vas bilo, pisete zivim ljudima smrtovnice a ljutite se na malo bezazlene metafore!?!

  • Smuk II

    19:13 // 26. 3. 2024.

    @Раде Такворијан : "Čega se pametan stidi , budala se ponosi"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: