Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 24. 7. 2012.

Poslanik DS prešao u URS

Nenad-Kitanovic

Poslanik Demokratske stranke iz Doljevca Nenad Kitanović prešao je u Ujedinjene regione Srbije. Iz URS pozvali i ostale da to učine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Rale Fred Silvester

    17:49 // 26. 7. 2012.

    Funckcioner DS koji je predlozio Kitanovica je Bosko Ristic, kratko i jasno. Tako da informacija da ga je predlozio funkcioner DS iz Nisa nije tacna, vec funkcioner DS iz Beograda. Ako neko ne zna, Boca odavno zivi i radi u prestonici, u Nis samo svraca kada treba da zamuti vodu ili probere kadrove na slican nacin kao sto je izabrao Kitanovica.

    • Mancha

      02:10 // 27. 7. 2012.

      Znao sam! Kazu, ko radi taj i gresi. Samo Bosko je mnogo gresio, bas mnogo.

    • demokrata

      07:35 // 27. 7. 2012.

      Jeste, za sve krivite Boska. Iz niskog DS treba pocistiti prave stetocine: Marka Randjelovica Serifa, Ivana Jocica Jocu, Marka Lilica, Aleksandra Djekica Djeku, Veselu Stojkovic, Dragana Milisavljevica Krleta i ostale. Oni su razlog sto smo na izborima lose prosli.

  • ČLAN 6 STRANAKA

    00:38 // 25. 7. 2012.

    Srbi menjaju stranke, kao čarape i to me raduje jer pokazuje suludost višepartizma kod nas. Kad većina postane član svih partija, narod će se valjda okrenuti radu i shvatiti da su proizveli oligarhiju, koje će se teško rešiti.

  • Branislav Petrović

    15:10 // 24. 7. 2012.

    Kakva stranka takvi i funkcioneri.Ništa čudno za ovog poljoprivrednika.Rešio čovek da vidi Beograd i ujedno tamo i da ostane.Ko je taj funkcioner DS iz Niša?Sigurno je zavičajac.Njegovo ime i prezime na sto pa šut u d...

    • srdjan

      19:26 // 24. 7. 2012.

      Gospodin Kitanović je jedini na jugu srbije koji se zalaže za voćare i unapređenje voćarstva.Zahvaljujući njemu postignuta je cena višnje. Svaka čast jedini si poslanik koji nas zastupa

  • ДуЛе

    16:42 // 24. 7. 2012.

    Као на сточној пијаци! Ко да више. И овакви воде нашу државу и народ. Људи којима ништа није свето, ни реч, идеологија, образ ђон. Мајку би продали за положај.

    • Davor Todorović

      00:24 // 25. 7. 2012.

      Svaka ti čast za ovaj komentar. Kao ja da sam ga pisao. Ja to obično u usmenom izlaganju saopštim, nekad i više puta na dan.

  • DEMOKRATA

    17:07 // 24. 7. 2012.

    Da li se zna ime tog funkcionera iz Nisa koji je urgirao da ovaj preletac postane narodni poslanik

  • Rale Fred Silvester

    13:04 // 27. 7. 2012.

    Neverovatno, ja kao gradjanin iskritikujem visestrukog narodnog poslanika i najviseg funkcionera "iz Nisa" na ciji rad moze da se uputi vise zamerki i a vi se opet unutarstranacki prepucavate. Za Randjelovica i Jocica sam cuo iz tekstova Juznih vesti, a za ostale iz komentara. U svakom slucaju su sitne ribe u odnosu na narodne poslanike i clanove predsednistva, reformatore pravozudja, bivse gradonacelnike, direktore, nacelnike itd. Ja se maja nisam dvomio kako cu da glasam zbog neke opskurne Vesele ili tog Djeke, vec zbog bahatosti visokih funkcionera Vase i stranaka sa kojima ste bili u koaliciji. Glasao sam za DS zbog starih vrednosti. Da li cu da glasam sledeci put, to zavisi od toga da li postujete elementarni princip da se unutarstranacki problemi, kako im ime kaze, resavaju demokratski unitar stranke, a ne da zabavljate citav grad vasim licnim odnosima. Da li su neki tamo "sitni srafovi" urusili rejting vase stranke, ili su to pre svega visoki do nedodirljivosti funkcioneri?

  • Dragan

    15:06 // 24. 7. 2012.

    Ispravna odluka, cestitam nije ti ni bilo mesto tamo.

  • Jeca Leskovac

    16:46 // 24. 7. 2012.

    Gospodin nije iz Doljevca,vec Lipovice stvarno neznam zasto svi mediji prenose pogresno vest.

    • Redakcija

      20:34 // 24. 7. 2012.

      Onda je on netačno popunio svoje podatke kada se kandidovao za poslanika. Kao mesto prebivališta njemu piše Doljevac.

  • Dragan

    21:02 // 24. 7. 2012.

    @Branislav Petrovic

    Kao prvo pitao bih te sta imas protiv poljoprivrednika?
    Kao drugo gospodin Kitanovic je uspesan preduzetnik u poljoprivredi, poseduje svoju proizvodnju i preradu voca. Takodje je maksimalno angazovan oko organizovanja i sufinansiranja proizvodnje kao i otkupa voca od individualnih poljoprivrednih proizvodjaca.
    Sto se tice Beograda video ga je garantovano vise puta od tebe ali nikad nije pozeleo da tamo ostane. Kamo srece da je vise ovakvih domacina ukljuceno u politiku.

    • Jova

      08:39 // 25. 7. 2012.

      Pa zašto g.Kitanovića nije URS prepoznao, kao izuzetnog poljoprivrednika i proizvodjača i stavio ga na svoju listu !
      Ovako sve u duhu one Čerčilove izjave: "Politika je ku..a", pa onda nije ni čudo šta sve narod misli i o politici i o političarima !
      A obzirom odakle dolazi g.Kitanović, sasvim je moguće da ga je protežirao i neko ko je iz Prokuplja, a ne iz Niša ... ?!

    • Branislav Petrović

      08:57 // 25. 7. 2012.

      Protiv gospodina poljoprivrednika nemam ništa.Imam protiv političkog nemorala dotičnog poljoprivrednika.
      Dok je DS bio na vlasti bilo mu je lepo i sve ideje koje je imao u glavi baš je planirao da ostvari.Sada kada je stranka pukla on te iste ideje hoće da ostvari preko političke sekte URS.E cvrc malo.

  • M.R.Durlanac

    00:29 // 25. 7. 2012.

    Covek je uradio rvavu stvar!
    Na vreme je video kakvi su halapljivi ljudi iz stranke oko njega i da je pitanje da li ce DS ikada vise u narednih dvadeset i ko zna jos koliko godina dobiti poverenje gradjana na jugu Srbije....Nista nisu radili, samo su se kitili tudjim perjem! E sada po zasluzi!

  • vlada

    21:02 // 24. 7. 2012.

    Uvek sam se pitao, kakvi li su ostali kadrovi u nekoj stranci, kada ni u 60. na listi ne mogu da imaju poverenje? Drago mi je što su poslanici vlasnici svojih mandata, a još draže bi mi bilo kada bi se glasalo direktno za ljude, a ne stranke. Tada bi se veoma vodilo računa koga će stranka da kandiduje. Sve u svemu, posle odlaska Rasima Ljajića, još jedna velika bruka za DS.

  • Mica Leskovac

    21:50 // 24. 7. 2012.

    Gospodin Kitanović je izuzetan poznavalac proizvodnje i prerade voća i godinama unazad radi na projektima da bi pokrenuo organsku proizvodnju i preradu voća. Ima viziju od koje ne odustaje. Očigledno da u stranci koju je napustio nije našao razumevanje za svoje ideje. Dajmo čoveku šansu pa onda osuđujmo.

  • Dejan

    21:42 // 24. 7. 2012.

    Brate samo napred, ne padaj na provokacije, postenim radom i konkretnim rezultatima ces ubediti sve ove "nacitane" glave da si doneo ispravnu odluku... Samo napred i budi ono sto jesi!

  • Seka Nikolić

    01:26 // 15. 9. 2012.

    a u koju ćes stranku kad i ta propadne

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: