Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:55, 26. 5. 2022.

| Politika

Poslanik Narodne stranke iz Niša otvara kancelariju za prijem građana

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
Đorđe Stanković
Od juna na Trgu Pavla Stojkovića; foto: Narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik niškog ogranka Đorđe Stanković najavljuje da će nakon što srpski parlament bude konstituisan i nakon što on zvanično postane narodni poslanik otvoriti kancelariju u koju će Nišlije od juna moći da dođu i iznesu probleme koje imaju. Kaže i da su niški poslanici do sada bili "nevidljivi" i predlaže da svi zajedno, bilo da su vlast ili opozicija, rade u interesu Niša.

Niš će u novom sazivu Narodne Skupštine imati sedam poslanika - tri iz Srpske napredne stranke i četiri iz opozicije, kaže Stanković i predlaže da se svi oni sastanu kako bi se dogovorili o tome kako da rade u interesu grada.

Na taj način želim da budem dostupan javnosti iako zvanično još uvek nisam narodni poslanik, ali postoji puno aktivnosti koje bez obzira na tu formalnost ja mogu da obavljam - ističe Stanković.


Pošto su sami izbori završeni pre više od 50 dana, ali izborni proces još traje jer se oni i dalje održavaju u nekim opštinama, Stanković smatra da vlast to namerno odugovlači.

Vlast ne želi da vidi poslanike opozicije u Skupštini, na ovaj način opstruiše celu opoziciju, ali takođe i svakog meseca koji provode sami u skupštini, oni inkasiraju 700.000 evra, što je samo po sebi dovoljan razlog da nikada ne dovedu do kraja ove izbore - objašnjava on.

Poziva Nišlije da nakon što kancelarija krene sa radom dolaze svakog četvrtka od 17 sati i prijavljuju probleme koje imaju, ali i da daju predloge za njihovo rešavanje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera Detlić

    21:15 // 26. 5. 2022.

    Stanivuković u pokušaju!

  • Torpedo

    19:18 // 26. 5. 2022.

    Savetnici, kazite gospodinu da visestranacki sistem egzistira od 90- ih i da niko nikad nije pomagao narodu, bio u opoziciji ili,pogotovu, na vlasti ! Znaci, trala- la !

  • Miki

    18:42 // 26. 5. 2022.

    Tzv. Instagram-heroj!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: