Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 4. 11. 2022.

| Politika

Poslanik Skupštine Srbije i zastupnica Hrvatskog sabora na tribini u subotu u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
radomir lazović
Može li Ne davimo Beograd da se proširi na celu Srbiju; Foto: JV

Javna tribina “Nove zeleno-leve snage u regionu: iskustva iz Hrvatske i Srbije” u organizaciji pokreta “Ne davimo Beograd” biće održana u subotu, 5. novembra sa početkom od 19.30 sati u niškom Media reform centru. Tema tribine su načini rešavanja pitanja ključnih za razvoj celog regiona.

Učesnici tribine govoriće o načinu kako da obe države pojedinačno, ali i ceo region učine boljim mestom za život u kome će mlađi naraštaji videti svoju budućnost.

Prethodnih godina smo svedoci uspeha zeleno-levih političkih organizacija u regionu, koje su uspele da pitanja poput smanjenja ekonomskih nejadnakosti, socijalne zaštite i brige, solidarnosti, zaštite životne sredine, pravične energetske tranzicije i održivog razvoja, nametnu kao jedne od ključnih za razvoj naših država - saopštili su.

Na tribini govoriće zastupnica u Hrvatskom saboru Rada Borić, docent na Filozofskom Fakultetu u Nišu Rastislav Dinić, narodni poslanik i predsedniik Zeleno-levog kluba Ne davimo Beograd Radomir Lazović.

“Ne davimo Beograd” je nedavno otpočeo proces transformacije pokreta u zeleno-levu političku partiju, koja će delovati na republičkom nivou.

Media reform centar nalazi se u Ulici Milojka Lešjanina 36.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: