Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 23. 10. 2020.

| Politika

Posle priče o ostavci Kačara, gradonačelnica poručuje da je svako slobodan da ode

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Kačar
Glasao na sednici, ali i dalje postoje informacije da je ostavku dao, pa povukao; foto: JV

Da su kuloarske priče sa ulice informacije da je novi-stari član Gradskog veća Branislav Kačar podneo ostavku, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski, iako te informacije dolaze iz Gradske kuće i od članova njihove, Srpske napredne stranke. Sotirovski takođe tvrdi da nema sukoba u Veću, ali da neće nikoga prisiljavati da u njemu ostane, ako neki većnik ima neku bolju ponudu ona će se, kaže, sa njim pozdraviti i zahvaliti mu na saradnji.

Jedini član Gradskog veća Niša iz prošlog saziva Branislav Kačar, demantovao je navode o ostavci, a da je još u timu potvrdio je jutros podizanjem ruke na sednici. Ipak, iz Srpske napredne stranke i u sportskim krugovima i dalje govore o tome da je ostavku dao, da se sa nekima od njih i pozdravio, a šta se u međuvremenu desilo nema objašnjenja. gradsko veće Sotirovski kaže da nema sukoba u Gradskom veću; foto: JV

Za izjave danas nije bio dostupan, jer je ubrzo nakon završene sednice napustio salu.

Novinari su pitali gradonačelnicu o ostavci i o tome da li su tačne tvrdnje da je njegova ostavka bila iznuđena time što se ne oseća kao deo tima i zato što se njegovi predlozi ne uvažavaju i kakva je atmosfera u Gradskom veću.

gradonačelnica Sotirovski kaže da su priče o ostavci sa ulice; foto: JV Gradsko veće, videli ste i jutros, funkcioniše sasvim uobičajeno. Jednostavno ne znam, to su sada kuloarske priče koje vi spominjete, dakle priče sa ulice. Do sada niko nije podneo ostavku, da li će podneti ili ne ja to u ovom trenutku ne znam, niti sam obaveštena od strane ijednog većnika i to je pre svega njihov lični čin. Ali naravno, ne treba nikoga prisiljavati ako ima neku bolju ponudu, ako vidi sebe na nekom drugom mestu, zašto da ne, ja sam uvek tu da se mi pozdravimo lepo i da zahvalimo na saradnji jedni drugima - kaže Sotirovski.

Posle priče o ostavci Kačara, gradonačelnica poručuje da je svako slobodan da ode Iz gradske kase u opremanje sala za treninge boksera uložena 3,3 miliona dinara, gradonačelnici rukavice na pokon; foto: www.ni.rsTakođe tvrdi da do sada nije bilo nikakvih predloga koji se tiču sporta, resora koji je Kačaru ponovo poveren, a koje Veće nije uvažilo.

Spekulacije ovakve ili onakve nema razloga da ih komentarišem, jer nema nikakvog niti sukoba, niti nesuglasica i to uostalom mogu da vam potvrde i ostali članovi Gradskog veća - dodaje gradonačelnica.

Iz oblasti u kojoj je Kačar većnik, kao zajedničke aktivnosti navela je da su borci dobili i novu opremu, uručena je oprema kadetskoj prvakinji sveta u tekvondou. a prošle nedelje otvorene su renovirane prostorije Sofke. Na slici objavljenoj na gradskom sajtu, većnika za sport nema, samo gradonačelnice sa borcima i roze bokserskim rukavicama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vojni penzioner

    10:47 // 26. 10. 2020.

    Spasiće njega BULI - BILI.

    • Naissus

      12:05 // 26. 10. 2020.

      A on ide za ambasadora u Sloveniji.

  • Ma neka ide gde hoće!

    17:34 // 24. 10. 2020.

    Neka ide ionako nije bio Nišlijama od nikakve koristi eto uštede jedna funcionerska plata manje, dajte je u humanitarne svrhe ili podelite tim radnicima tamo po sekretarijatima da si kupe nešto i oni oskudevaju ali ćute, ne možemo svi da imamo rezervu u vidu zamrznutog radnog mesta u Distribuciji.

  • ђура

    14:29 // 24. 10. 2020.

    Ако поднесе оставку уселиће тугу у срцима грађана . Он то не може да уради .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: