Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:42, 21. 4. 2012.

Predata lista PUPS-a u Svrljigu

DSCF7594 Svrljiški PUPS predao listu pre ponoći

Pola sata pre ponoći Opštinskoj izbornoj komisiji u Svrljigu predata je odbornička lista PUPS-a sa imenima 27 kandidata za lokalnu Skupštinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sale

    12:33 // 21. 4. 2012.

    Bravo za Ivana Filipovica koji je napustio propalog svrljiskog politicara Cumelu i sve najbolje u kampanji

  • Penzioner u pokusaju

    17:48 // 21. 4. 2012.

    "Uposljavanje mladih i strucnih ljudi"
    Taj prvi na listi je u mogucnosti da uposli mlade i strucne ljude, pa koliko je mladih sa visokom strucnom spremom zaposleno kod istog? Kolika je plata njegovim radnicima, koliko je njihovo radno vreme, kako se sa njima postupa, u skladu sa evropskim principima ili kao kod robovlasnika? Koliko radnika je neprijavljeno? E i taj ce da donese neki boljitak svima nama, oce al' juce!!!!

  • Intelektualac

    21:52 // 21. 4. 2012.

    Gospoda iz PUPS-a su prava bruka za Svrljig, pogotovu prvi na listi. Sta je sa mladim ljudima koji napustaju Svrljig? Na kraju ce samo u Svrljigu penzioneri da ostanu.

  • ARBAJT

    00:04 // 23. 4. 2012.

    Slobodan Rasic zaposljava stotinak radnika svih starosnih struktura,desetak visoko obrazovanih iz struke a to sto je nerad zavladao u svrljig i sto bi svi hteli da drze neku radnjicu i budu sami svoji gazde to je vec drugi problem,a pola svrljizana nisu izasli ni do nisa tako je suludo slusati njihove neproverne i maloumne komentare

    • Penzioner u pokusaju - Curik!!!

      14:00 // 23. 4. 2012.

      Kako ti je recenica lepo srocena svaka ti cast, bas onako "veliko-umna"! Vidi se da ti je tatica zavrsio i osnovnu i tu neku srednju skolu... A mozda ti je kupio i diplomicu neke vise skole...
      Bitno je da ti vasi radnici uzivaju sa 15000 dinara, rade po 14 sati dnevno bez nedelje i praznika, trpe ponizenja i psovke, dok vi cepate najnovija izdanja kes-kolica!!!! Napisao bih mnogo sto-sta ali onda komentar ne bi smeli da puste... Stidite se bre!!!!! Mada vi ste izasli do nisa (malo slovo grada si napisao, ej ima li te Boze negde ko je "gazda" i "uspesan privrednik" u ovu zemlju!!) pa ste neko i nesto!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: