Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:40, 1. 12. 2023.

| Politika

Predizborna sučeljavanja na "Južnim vestima", naprednjaci i socijalisti neće

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
studio JV sučeljavanja
Predizborna sučeljavanja; Foto: JV

Predizborna kampanja je u punom jeku, do izbora ima još oko tri nedelje, a tim povodom Južne vesti počinju serijal predizbornih sučeljavanja sa južnjacima koji u njima učestvuju, ali najistaknutiji naprednjaci i socijalisti na listama neće da debatuju.

Programi političkih stranaka koje učestvuju na izborima 17. decembra iz ugla južnjaka - tema su predizbornih sučeljavanja koja će građani moći da prate na Južnim vestima.

Pozvani su gotovo svi učesnici predstojećih parlamentarnih izbora, odnosno oni koji predvode liste sa juga Srbije, ali za sada samo oni iz vladajuće koalicije nisu potvrdili svoj dolazak.

Učešće je potvrdila nekadašnja narodna poslanica Jelena Milošević, inače predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde i najbolje rangirana južnjakinja na listi "Srbija protiv nasilja".

Pozvani su i bivši ministar Novica Tončev, koji predvodi južnjake na listi SPS “Ivica Dačić - premijer Srbije” i dugogodišnja narodna poslanica naprednjaka Jelena Žarić Kovačević koja predstavlja program "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ali njih dvoje nisu prihvatili poziv.

Poziv da zajedno sednu za isti sto prihvatili su doskorašnja narodna poslanica i potpredsednica Dveri Tamara Milenković Kerković, ispred liste "Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri" i nekadašnji odbornik SPS Nebojša Bodanović, koji je jedini bio uzdržan kada je vladajuća stranka glasala o poklanjanju niškog aerodroma državi, a koji je sada deo izborne liste Narodne stranke “Siguran izbor. Ozbiljni ljudi”.

Zajedno će u sučeljavanju učestvovati odbornik grupe "Niš moj grad" Miodrag Stanković, koji je u prvih 10 koalicije Dosta je bilo Saše Radulovića, Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića i Udruženja "Otete bebe", kao i Slađana Miletić iz Novog DSS, koja predstavlja listu NADA – Novi DSS i POKS.

Kada je reč o lokalnim izborima, za sada je potvrđeno učešće Aleksandra Rangelova, čije udruženje građana izlazi samostalno na lokalne izbore u Leskovcu pod imenom "Svi za jednog, jedan za sve", kao i predsednik Udruženja "Glas Pirota" Darko Božić koji je kandidat za gradonačelnika Pirota zajedničke liste “Pirot protiv nasilja".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pirindža

    07:40 // 4. 12. 2023.

    To su ista..... Mrze se ali kinta i interes su ipak... Ali i sns i sps su mali miševi za Vulin i Vulinovci. Nit manje stranke nit većih.... Ja radim u Studentskom Centru Niš i moj direktor je doveo preko 100 Vulinovaca.. Oni su tupavi ali gazduju i nas stare radnike mobinguju 24 h. Bedni smo i gladni a još Vulinovci iz okolnih niških sela i direktorovog sela nam šefuju i ne daj bože da nešto kažeš

  • Miksa

    17:40 // 1. 12. 2023.

    Za SNS najveću stranku svih vremena jedino On može da se pojavi tu,tamo,onde,ovde..Ostale sluge I podanici su tu da ga podržavaju i da mu se dive

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: