Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 16. 4. 2018.

| Politika

Predsednik Izvršnog odbora SNS: Protesti u Nišu su besmisleni

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
Darko Glišić
Kad Glišić kaže, to je to;foto: SNS

Nišlije bi trebalo da se raduju što će država upravljati Aerodromom "Konstantin Veliki", tvrdi predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić. Funkcioner naprednjaka naglašava da Nišlije protestuju, jer misle da će neko da im “odnese aerodrom” i njihovo nezadovoljstvo zbog poklanjanja aerodroma naziva “besmislenim”.

Gostujući u emisiji “Kontravizija” Lava Pajkića, Glišić navodi da opozicija pokušava da povrati “poljuljani” ugled niškim protestima i poredi ih sa prošlogodišnjim protestima “protiv diktature”, posle predsedničkih izbora 2017.

Ovaj takođe spada u rang tih neverovatno besmislenih protesta u kojima oni, navodno spontano, protestuju zbog toga što će neko da im odnese aerodrom. Pitanje je ko može da im odnese aerodrom, taj će aerodrom tamo ostati, biće bolji - rekao je Glišić.

Ekipa "Kontravizije" bila je na centralnom protestu povodom poklanjanja aerodroma, u utorak 10. aprila, gde je, u velikoj buci, suprotno Kodeksu novinara postavljala lažna pitanja Nišlijama. U studiju su ismevali odgovore građana, a tome se pridružio i Darko Glišić.

U jednoj stvari jesu najbolji, u tome nema dileme - u mržnji, primitivizmu i u lupetanju gluposti - rekao je Glišić.

"Kontravizija" je poznata po “lažnim anketama” na protestima građana. U Nišu ih je, dok su ispitivali okupljene, snimao predstavnik “Ne davimo Beograd” Radomir Lazović, kada ga je i napao novinar "Kontravizije" i oteo mu telefon.

Podsetimo, nakon što je otkazana sednica gradskog parlamenta o predaji aerodroma, građani Niša u na zboru 10. aprila, jednoglasno odbili da ga poklone državi. Nova sednica najavljena je posle 1. maja, a Aleksandar Vučić dolazi 25. aprila u Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • djuram

    10:07 // 19. 4. 2018.

    A da predsednice IO smenis korumpirane direktore partijske u Nisu za pocetak,neki godinama u vd stanju zasticeni.

  • Nišlijka

    17:28 // 17. 4. 2018.

    Da, naravno da mislimo da će ga neko odneti. Pa se zbog toga bunimo. Šta kažete, neće ga odneti, ostaje tamo gde je i bio???? E, pa onda je uredu.

  • Перица

    15:49 // 17. 4. 2018.

    Мали се осилио. Немој овај Глишић да прође као у игри " Чича Глиша".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: