Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 13. 7. 2012.

Primopredaja vlasti u Gradskoj kući

primopredaja Simonović rukovođenje gradom ustupio Perišiću

Miloš Simonović je i zvanično funkciju gradonačelnika Niša predao novoizabranom predsedniku niških naprednjaka Zoranu Perišiću.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    23:49 // 13. 7. 2012.

    Hvala Bogu da ode najnesposobnije gradonacelnik Nisa

    • Jova

      12:20 // 14. 7. 2012.

      Kako te nije sramota da napišeš ovakav komentar ... verujem iz neke lične frustracije i lične nesposobnosti da bilo šta samostalno učiniš za sebe i svoj život ! Ajde partijski poslušnici krenite sada sa zadatim zadacima pljuvanja po svemu i svakom ko dolazi iz DS-a !!!

  • nebitan

    10:45 // 14. 7. 2012.

    Sjahao Kurta, uzjahao Murta....

  • Dragan

    15:53 // 14. 7. 2012.

    Sta je Jovo boli te istina kao prvo nisam clan nijedne stranke znaci da nepljujem po ovom nesposobnjakovicu po zadatku vec po njegovoj zasluzi sto cu uskoro i argumentovati. A kao drugo nije u pitanju ni licna frustracija ni nesposobnost jer znam sta sam sve dosad uradio za sebe, porodicu i prijatelje sto ti mogu i dokazati ako mi se obratis za razliku od tebe koji ga brani jer lepo kaze narod ,,S kim si onakav si.,,

    • Jova

      18:58 // 14. 7. 2012.

      Niti ga branim, niti mi je simpatičan ! Niti sam sa njim !!! Jednostavno nije tačno to što si o njemu napisao i činjenice o uradjenom u proteklih 4 godine govore tome u prilog !!!

  • dana

    23:48 // 15. 7. 2012.

    I, taman kad je bio i skretnicar, i glumac u Romeu i Juliji, i vazda dobrotvor, rukoljubac, raskriljeni filantrop s vecitim osmehom ( samo probajte da ne mislite isto kao i on)....e, kad je sve to izredjao i akd nista nije moglo da stane na put gradonacelnickoj karijerin - ode DS u propast.
    Sta li ce i kako li ce sad Cirkovic,dojucerasnji veciti predsednik opstine Medijana?

  • Elena lena

    11:46 // 16. 7. 2012.

    Pa posle Cirkovica,koji je bar nesto uradio za nasu opstinu dobili smo doktora koji u prvom obracanju obeca da ce pokositi travu i resiti kanalizaciju.Umesto da spasava zivote,za sta se valjda skolovao,on ce poput njegovog kolege gradonacelnika juriti pse lutalice...pravi intelektualci.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: