Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 17. 9. 2012.

| Politika

Prokuplje: DSS podneo izveštaj o radu

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
bojan-kocic,-dss-prokuplje.jpg

Prokupački odbor DSS-a, koji zajedno sa DS-om, SPS-om i URS-om, čini vladajuću koaliciju, nakon 60 dana od dolaska na vlast podneo je izveštaj o svom radu.

U ovoj stranci kažu da su za prva dva meseca, iako još nisu preuzeli Turističku organizaciju Prokuplja koji im po koalicionom sporazumu pripada, učinili više koraka koji će obezbediti bolju budućnost Prokuplja i priliv investicija.

- Za nas je najznačajnije što smo pomogli Beogradskom univerzitetu, obezbedili lokaciju za izgradnju nove opservatorije, u koju će ova ustanova uložiti 1,6 miliona evra. Ona će se nalaziti kraj sadašnje opservatorije na Vidojevici, iznad Belog Kamena i omogućiće turistički razvoj kraja - kaže predsednik Opštinskog odbora DSS-a Bojan Kocić.

On dodaje da je ova stranka pokrenula inicijativu kod koalicionih partnera za uvođenje reda u poslovanje javnih preduzeća i sprečila porast cena komunalnih usluga u gradu.

- U zajedničkom delovanju sa koalicionim partnerima iz SPS i URS obezbedimo prvo energetsko snimanje privatnih objekata, a kasnije i snimanje javnih ustanova, kako bismo napravili energetsku kartu. Ona će biti naš energetski pasoš, koji će pomoći da u kasnijem periodu privučemo investiranje u energetsku efikasnost i izolaciju objekata na teritoriji grada. Takođe smo u razgovorima i sa kompanijom koja je zainteresovana za eksploataciju obnovljivih izvora energije - napominje Kocić, koji je zadovoljan onim što su do sada postigli.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    11:46 // 24. 9. 2012.

    Nisu najvaznije klupe. Ali su mozda najeftinija vidljiva stvar koja moze da se promeni. E sad, ko valja klupe - Fond za ekologiju (crvene brigade), Direkcija (perionica para), Gradsko zelenilo ili vec... neko cudo? U svakom slucaju predlazem toliko mocnom DSS-u od kioga sve zavisi u gradu i njihovom predsedniku da rese te klupe, ako vec nece niko drugi...

    • sojka

      19:49 // 24. 9. 2012.

      bice rsene klupe, ja sam rzgovarao, pa draga gospodo celu zimu da sedite do mile volje, kad vam toliko zapelo. A i ovo da vamm kazem , vaspitajte svoju decu da ne unistavaju imovinu jel to vise niu deca nego mali monstrumi koje vidim na svakom koraku. nema visse vaspitane dece, ode drzava u propast

  • tuga

    10:52 // 19. 9. 2012.

    sta li ovaj zamislja ?
    pa ovaj je najgori od svih politicara u prokuplju!!!!

  • good

    10:01 // 19. 9. 2012.

    e moj Aleksandre, kad biste videli gde ja zivim, mozda i ne biste pisali ovakve gadosti. Kaljuge, da sam dosla iz blata, sram vas bilo, bruka. Zivite vi u toj iluziji a ja uzivam u zivotu i u blatu i u kaljugama, draze mi ovo moje blato nego vase zlato

    • Aleksandar

      19:33 // 19. 9. 2012.

      Pa ako ste gradsko dete onda jos vise sokira vasa konstatacija da nam ne trebaju klupe u parku... nas park je velicine 100 X 25 metara, znaci za milion dinara verovatno moze da se lepo rekonstruise, da se onaj propali asfalt zameni nekim ukrasnim kamenom, da se stave normalne klupe itd... valjda ste videli kako izgledaju normalni parkovi barem u Beogradu, ako ne negde po Evropi! Ako mislite da je nepotrebno da park u centru grada bude rekonstruisan i da dobije lepsi izgled onda ni slucajno nigde ne mrdajte iz tog vaseg blata.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: