Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 18. 4. 2012.

Prokuplje: SNS podnosi prijave protiv DS-a

Dr Darko Laketic JUZNE VESTI Dr Darko Laketić, predsednik SNS Prokuplje

Predsednik prokupačkog SNS-a dr Darko Laketić najavio je da će ta stranka podneti krivične prijave protiv određenog broja visokih funkcionera lokalnog DS-a, jer su telefonom, u više navrata, pretili članovima SNS-a u Prokuplju. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • mile

    12:22 // 18. 4. 2012.

    Uplasile se demokrate da ce izgubiti vlast u Prokuplju pa upotrebljavaju sva sredstva kako bi sacuvali vlast.Pre neki dan je vidjen Klica iz DS a kako cepa plakat SNS u gradu,a o neuspehu mitinga DS u gradu gde su posle ribani visoki funkcioneri DS od strane Tadica da se ne prica.Da nisu bili 7 autobusa iz Blaca,Kursumlije miting bi propao zbog lose organizacije.Sram ih bilo i za iseceno drvo u centru grada koje su posekli zbog bine.Vreme je da odu sa vlasti.

    • pavicko

      18:33 // 18. 4. 2012.

      klica xaxxaxaxxaxaxxa

  • Mionica milenica

    12:49 // 18. 4. 2012.

    Oh Bože dragi...pa šta je tu čudno?
    To je njima svakodnevnica da pozivaju i da prete! Svako ko oseća da mu se mrda stranačka stolica se buni i želi da se uhvati za slamku spasa kako bi se zadržao tu gde jeste!
    Cilj opravdava sredstvo!

  • Milojko

    15:35 // 18. 4. 2012.

    Bravo Toplice, budis se polako. Vreme je i bilo da se izdajice i lopovi maknu sa scene.6.maj je ustvari produzeni vikend 5.oktobra, kada se nista sem njega nije promenilo.

  • Tamara

    22:35 // 23. 4. 2012.

    Doktor Darko Laketic je najbolji izbor za gradonacelnika Grada Prokuplja.

  • zare

    01:37 // 19. 4. 2012.

    isto, ali drugo pakovanje...ds i sns

  • Sreten Ranđelović

    22:06 // 25. 4. 2012.

    Nisam član nijedne političke stranke. Međutim građani Prokuplja mora dobro znati, da DS na čelu sa Tadićem, koji je podneo ostavku na mesto presednika Srbije i u ostupnu izjavu napisao, da se sramuje što nije ispunio predizborna obećanja pre svoga mandata, i da će se ubuduće posvetiti samo svojoj porodici. Nije prošlo ni nekoliko dana, a on se dao u trku za presednika Srbije. Recite mi onda kakav je to karakter. Ukoliko dobije mandat još 4 godina Srbija će ostati i bez Vojvodine Ii Raške( Sandžak)
    Zato ne budite više naivni i dajte svoj glas po svojem prepičanju, bilo za koju stranku, osim za DS, ali Tadića. Tadić nije nikakav patrita, on radi po diktaku Amerike, EU i prijatelja Mila Đukanovića.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: