Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:12, 30. 4. 2012.

| Politika

Prokuplje: URS se neće treći put žaliti

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
prokuplje, centar

Iako je prokupačka OIK prihvatila listu broj 3 Grupe građana Ujedinjenje regiona Toplice – Dragan Dinić, na koju su se u dva navrata Upravnom sudu u Nišu žalili URS iz Prokuplja, u ovoj stranci su odlučili da ne upućuju tužbu po treći put, jer bi se time odložili lokalni izbori u Prokuplju.

URS se žalio jer je sporna lista koja je na glasačkom listiću odmah posle njih, gotovo identičnog naziva sa njihovom koja glasi Ujedinjeni regioni Srbije- dr Dragan Dinić.

U saopštenju koje je stranka prosledila medijima između ostalog se navodi da su fradi održavanja izbora spremn i da se pokore.

- Želimo da kao jedini borci za demokratske izborne uslove ne ugrozimo ostale stranke, učesnice na  lokalnim izborima, bez obzira što nikoga od njih nije bilo briga za nas. I zato nismo  podneli još jednu tužbu Upravnom sudu već smo prihvatili da na broju 3 ostane delimično promenjen naziv liste sa lažnim Draganom Dinićem. Mi verujemo svom narodu, verujemo u narodnu pamet i osećaj za pravdu i pravičnost. Narod će na izborima kazniti sve one koji potcenjuju intelekt naroda - naglašeno je u saopštenju prokupačkog URS.

Oni podsećaju da su "demokratski principi i neprikosnoveno pravo da pod jednakim uslovima učestvuju na izborima njima bili uskraćeni u samom startu, u organu koji po svojoj prirodi treba upravo da doprinese demokratiji, u Opštinskoj izbornoj komisiji, ali da će i pored svega, odustati od nove tužbe".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    22:43 // 1. 5. 2012.

    Citam flajere koje su delili iz URS a,Dinic se zalaze za zaposljavanje u Prokuplju javni radovi,to traje 6 meseci,a sta dalje pitam g.Dinica.Svako po 6 meseci i to je to.Predlozio bi mu da se bavi onim zasta se skolovao,neka se mani politike,nije to za svakoga.

  • P.Enees

    21:34 // 30. 4. 2012.

    Citat:Mi verujemo svom narodu, verujemo u narodnu pamet i osećaj za pravdu i pravičnost. Narod će na izborima kazniti sve one koji potcenjuju intelekt naroda - naglašeno je u saopštenju prokupačkog URS.
    Ja se iskreno nadam i radujem ako bude kao sto ste i rekli , vi URSovci. Nadam se da ce gradjani prepoznati vasu manipulaciju vezanu za promenu imena vase klike iz G17+ u URS.!

  • boki

    21:29 // 30. 4. 2012.

    More za takve bandite treba ih tuziti dok su zivi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: