Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:32, 1. 4. 2012.

Prokuplje: URS se žalio Sudu

dragan-dinic Dragan Dinić

Nezadovoljni što je prokupačka izborna komisija prihvatila listu "Ujedinjeni regioni Toplice - Dragan Dinić", smatrajući da dovodi glasače u zabludu jer previše podseća na URS, predstavnici ove partije podneli su žalbu Upravnom sudu u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera Detlic

    10:32 // 5. 4. 2012.

    Motka bre!!!Kakvi doktori u politici, pa jel su za to skolovani. Narod umire od kijavice a oni bleje oko izbora i gresaka kojekakvih. Ko god hoce da glasa zna on za koga ce. Narode otvorite oci, lepo rasudite ibor je Vas, nemojte posle 30 dana da pljujete i psujete i Boga i ljude i uvek je neko drugi kriv. Sada imas sansu i izaberi jednom kako valja. Srecno.

  • Jovana

    19:56 // 2. 4. 2012.

    Drago mi je da je neko i tu temu naceo,pa dr Dinicu,kako Vas nije sramota,da pricate o casti i moralu,a da ste prodavali radna mesta i da sada trazite minimum 70 potpisa za rad na dva meseca.Nisam clan Demokratske stranke ali niste nista bolji ni od njih ni od ovih stranaka i pokreta za Jug na vlasti koji kupuju radna mesta do izbora.Nadam se da cete svi ya sve ovo da odgovarate i da ce pravosudni organi da napokon preduzmu adekvatne mere

    • neko ko zna

      22:46 // 2. 4. 2012.

      Jovana,u pravu si,nisam ni ja politicki opredeljen,ne izlazim na izbore godinama,ali hocu samo da kazem da je i bolnica i dom zdravlja,tj. URS i DS ponudio mojoj drugarici radno mesto na dva meseca,sada pred izbore,ali da pritom donese odredjeni broj potpisa.To toliko govori o tome koliko im je bitna vlast.Umesto da se direktori bolnice i doma zdravlja bave lecenjem ljudi,sto im je posao,a i lepa plata,oni se bave politikom koja je okupila samo olos oko njih koji gledaju samo licne interese.

  • vlajko

    18:15 // 3. 4. 2012.

    Ni ovaj Dinic nije cvecka, ali ja ne mogu zamislim da neko moze da glasa za Slepija i ekipu (osim one koje su zaposlili u opstinu da primaju platu i da nista ne rade).

    • cirko cirkovic

      10:38 // 14. 4. 2012.

      NAJVECI PROMASAJ DS JE OVAJ MUCAVAC SLEPI

  • Ivan Zivanovic

    22:22 // 2. 4. 2012.

    Mladjan Dinkic je priznao da je bilo partijskog zaposljavanja a to znaci da su ljudi koji su se bez partijske podrske na tim konkursima bili obmanuti!!! Da li ce neko da odgovara za to ili ce se samo o tome pricati? Kod nas su politicari zasticeni kao "beli medvedi" i ja se ne secam da je neki otisao u zatvor a toliko je bilo afera i spornih privatizacija.Za koga glasati kada su svi kompromitovani i kada je svako od njih nasao nacin da unovci poziciju na kojoj je,izgleda da je najbolje otici iz ova zemlje sto dalje.Toliko daleko gde se nas lepi jezik ne cuje,da li sam u pravu???

  • misko

    21:42 // 2. 4. 2012.

    Mozda Dinic i nije los covek,ali kad cujem njegovog sefa iz BG koji prica o departizaciji smuci mi se ovaj URS.Svi su oni isti kada zasednu u fotelju.Svi oni gledaju samo svoj ineteres,koga je briga za stranku.

  • Miroslav

    16:12 // 2. 4. 2012.

    Članovi izborne komisije primaju po 50.000 dinara, a očigledno da ne rade ništa. Ovo ima samo u Prokuplju koliko ja vidim i ni u jednom gradu više. Zašto se Demokratska stranka služi ovakvim PREVARAMA ? Ovako samo ponižavaju narod i prave ga glupim. Nije narod toliko glup da ne razlikuje pravu od lažne liste! Odnosno pravog DR DINIĆA ! Dobro je samo što su se ispucali i otkrili na vreme da su prevaranti. Navukli su na sebe bes i ogorčenost građana Prokuplja, jer dosta je bilo LAŽI. Vreme je da se smeni ova vlast. Nebitno je da li će Dinić ili neko drugi da dođe za predsednika Opštine. Svi su bolji nego ovi sa LOPOVI!!! Nama gore ne može da bude nego sad!!!

    • Prokupcanin

      21:21 // 2. 4. 2012.

      Tacno tako! Ja sam jedan od onih koji nisu planirali da glasaju ni za koga ali nakon ovih desavanja sigurno cu glasati za Dr. Dinica. Covek je sposoban za razliku od ovih likova iz DS-a koji su vlast iskoristili samo da zaposljavaju po opstini. Pogledajte na sta lici grad? Na sta lici Sokicev bulevar? Ulica prema Domu zdravlja? Rupa do rupe!!!! Pa oni rupe ne mogu da zakrpe. Glavni adut im je novi vrtic, kao bre da prave kosmodrom, a ne obicno decje obdaniste. A tek likovi koji su im "glavesine". Slepi i kompanija... pa u Prokuplju se ljudima povraca od takvih...

  • Milena

    23:28 // 8. 4. 2012.

    Hahaahah, "STOP PARTIJSKOM ZAPOSLJAVANJU",u bolnici vazi rezim : das glas dobijes resenje za stalno .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: