Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 31. 8. 2012.

| Politika

Promene u aleksinačkom DS-u?

Autor:Jovana Savić, Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
490x370-DS-logo.jpg

Grupa od desetak nezadovoljnih članova Opštinskog odbora DS Aleksinac pokrenula je inicijativu za smenu aktuelnog predsednika aleksinačkih demokrata Milana Veljkovića.

Kako kažu, za sada je tu inicijiativu potpisalo 15 članova Opštinskog odbora od ukupno 28. Cilj inicijative jeste da se sazove sastanak odbora sa jednom tačkom dnevnog reda, glasanje o poverenju aktuelnom predsedniku Milanu Veljkoviću.

Predloženi termin je subota, kada bi osim glasanja o poverenju, bila predložena i druga tačka dnevnog reda, izbor poverenika Opštinskog odbora.

Prema rečima aktuelnog predsednika to je samo još jedan od pokušaja njegove smene kakvih je bilo do sada, i sve su se, kako kaže, završile neuspehom.

- Svestan sam mnogih svojih nedostataka, ali je definitivna istina da sam ja jedan od najuspešnijih predsednika DS-a. Mesto predsednika odbora neću napuštati, ni pod kakvim pritiscima i na čelu stranke ću biti i u narednom periodu od 2 godine, koliko god se to nekome svidjalo ili ne – rekao je Veljković.

Sa druge strane, grupa nezadovoljnih članova odbora smatra da je došlo vreme za detaljne reforme u aleksinačkom DS-u, jer je aktuelni predsednik napravio mnoge propuste u vodjenju stranke, ali niko od predstavnika nezadovoljne grupacije ne želi u javnosti da priča o tome.

- Sve što budemo imali da kažemo, kazaćemo na sastanku Opštinskog odbora – rekao je jedan od inicijatora smene.

Prema nepotvrđenim informacijama sastanku bi trebalo da prisustvuje i predsednik Izvršnog odbora DS Marko Đurišić, kao i poslanik DS iz Niša Dušan Milisavljević.

Ipak, kako je sam Milisavljević potvrdio Južnim vestima, on nije obavešten ni o kakvom sastanku i nije upoznat sa dešavanjima u Aleksincu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sandra Kostic

    11:04 // 3. 9. 2012.

    Taj Milisavljevic i drzi tog Micu Doljevca u Aleksincu, na svim izborima je Milisavljevic podrzavao Doljevca pa je sad cudno da nije obavesten sta se desava u Aleksincu, da Dusan Milisavljevic nije pokrivao takve likove kakav je Mica Doljevac, sve bi bilo mnogo bolje. Zato Dusane izbaci glavu iz peska i reci koje si interese imao pa si podrzavao Micu Doljevca u Aleksincu

  • Boban

    11:03 // 1. 9. 2012.

    Svi naslovi o održavanju sednice OO DS Aleksinac su neisitna, jer KVORUMA NEĆE BITI. Predsednik pokušava "samopozivanjem" funkcionera stranke da zaintrigira članstvo i nekako odloži neminovnu smenu.

  • OO DS Aleksinac

    16:41 // 31. 8. 2012.

    OO DS Aleksinac bice raspusten posle odrzavanja GO DS. Poverenik za Opstinski Odbor u Aleksincu je Milos Petrovic iz Aleksinca koji je i dugogodisnji clan DS.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: