Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 9. 12. 2019.

| Politika

Promenjena poruka na nadvožnjaku - umesto Vučića, "Budućnost Srbije" postao Aleksandar Obradović

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
obradovic niska inicijativa
Nova budućnost Srbije; foto: Niška inicijativa

Nadvožnjak iznad auto-puta kod Malčanske petlje nadomak Niša više ne “krasi” baner sa porukom “Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić”. Aktivisti Niške inicijative i Nove stranke zamenili su ga slikom uzbunjivača iz “Krušika” - Aleksandra Obradovića, jer je on, kako kažu, ne samo uzbunjivač i borac za slobodu, nego i prava budužnost Srbije.

Sliku predsednika zamenila je slika uzbunjivača, a prezime je sklonjeno tako da sada na nadvožnjaku piše “Budućnost Srbije - Aleksandar”.

Takvi primeri i takvi ljudi jesu oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i pomenuta parola “Budućnost Srbije”. Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece - poručuju iz Nove i Niške inicijative.

nadvoznjak Ovako je bilo; foto: Niška inicijativaOriginalni baner postavljen je prilikom otvaranja istočnog kraka Koridora 10 prema Bugarskoj. Aktivisti pomenutih stranaka kažu da je njihova akcija usledila nakon pritužbi građana i logičan je iskaz bunta i jasne poruke:

Da ovu i ovakvu vlast, koja već više od 7 godina napredno unazađuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati. Pomenuta gradnja, koja vodi niotkuda ni prema čemu, svojevrsna je simbolika aktuelnog režima, koji državu vodi putem laži, kriminala, korupcije i obmana, jedino nepovratno do potpune propasti - kažu aktivisti.

Poručuju da je Aleksandar Obradović čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, a zatvoren je u kućni pritvor.

On ne bojkotuje, već se bori za slobodu - poručuju u svom saopštenju.

Zato će, kako kažu, Nova stranka i NIška inicijativa nastaviti aktivnu i doslednu borbu.

Očekuju da će već na proleće iduće godine zadati odlučujući udarac “napredno trulom režimu na čelu sa predsednikom Vučićem i zauvek ga poslati na smetlište političke istorije, gde mu je i mesto”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Milic

    20:12 // 10. 12. 2019.

    To nije Vucicev auto put, ni od demokrata ni od vlasti pre demokrata...to je nas auto put. Da ga nije zavrsila ova vlast, zavrsila bi ga neka druga. Ali toliko ocigledno da sve sto se gradi i pravi ima probijanja rokovo i nekih neregularosti...
    https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D1%82_%D0%904

  • Zile

    15:41 // 10. 12. 2019.

    Nonicu pusti BB. Oni su jedna dusa.Nova je Penicilin za Njih. B je doveo B na vlast.Svojim postupcima.Izgradnjom brvna od 2 m. Obecanjima akcijama .

  • Djunta

    19:52 // 9. 12. 2019.

    @ Mladenovic- i treba da ostanes u Bugarskoj,to je tvoj nivo,samo da ti Pink instalirajju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: