Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 16. 11. 2012.

| Politika

Protest niških odbornika

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
FK-Radnicki-Vucic.jpg

Trojica donedavnih odbornika LDP u Skupštini Grada Niša kritikovali su izjavu Aleksandra Vučića da Država planira da pomogne Zvezdi i Partizanu, ne pominjući ostale klubove.

Miloš Grozdanović, Predrag Jelenković i Nebojša Ranđelović kažu da je "lepo to se država setila da pomogne, ali ako to stvarno želi, onda treba da pomogne svima, a ne samo večitima, koji su i inače uvek bili u boljoj situaciji od ostalih klubova".

Oni su Vučiću posebno zamerili to što je izjavu dao "baš u Nišu".

- Zbog čega država nikada nije razmišljala o tome da možda treba da pomogne niškom Radničkom? Sva tri kluba se nalaze u istom odnosu sa državom. Nisu Partizan i Zvezda ništa „državniji“ od Radničkog ili bilo kog drugog kluba u Srbiji - navodi se u saopštenju trojice odbornika.

U saopštenju se navodi da je država i na ovom, sportskom, primeru pokazala da joj decentralizacija nije u prvom planu i da će se još dugo prema onima iz Beograda odnositi kao majka, a prema onima sa juga kao maćeha.

Podsetimo, prilikom prošlonedeljne posete fabrici duvana Filip Moris u Nišu, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić (SNS) izjavio je da će Vlada učiniti sve da pomogne Crvenoj Zvezdi i Partizanu, koji se suočavaju sa ogromnim dugovanjima.

Inače, Vučić je navijač Crvene Zvezde, dok je premijer Srbije, Ivica Dačić, veliki navijač Partizana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • neko tamo

    10:05 // 17. 11. 2012.

    ja zivim odmah pored stadiona i cela moja zgrada i taj deo navija za radnicki,ali ne treba biti samo tako vec ceo nis za radnicki

  • Aca

    19:47 // 16. 11. 2012.

    Računica je jasna, Zvezda i Partizan imaju više navijača, samim tim i više glasača, tako se dobijaju izbori. Boli njih uvo i za Zvezdu i Partizan, njima treba neko ko će da glasa za njih i da im ide na mitinge. Džajića su vratili u CZ jer im je dao kintu za kampanju i za "džeparac", verovatno će da mu daju i neku državnu funkciju čim se malo slegne prašina.

  • Miki Meraklija

    18:53 // 16. 11. 2012.

    uopste ne volim ldpeovce,al ovima svaka cast(valjda su i zato istupili iz ldp,jer imaju obraz).dokle ce vise da sisaju nas budzet 2 komunjarska kluba?2 kluba koja su velike nule u sportu,narocito u fudbalu.sponzori su im tolka drzavna preduzeca(telekom,eps...),i jos ce drzava da im daje pare iz svog budzeta?a radnicki?jedan od najvecih ekipa iz bivse sfrj,po istoriji 3 klub u srbiji,bez i jednog sponzora,prima neki minimalac,i to od grada.drzava samo zna da uzima od nisa,a kad treba nesto da da,vesto izbegava te potrebe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: