Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 21. 8. 2017.

Protesti demokrata na jesen kreću iz Niša

Razgovore sa građanima kre Razgovore sa građanima kreću iz Niša; foto: Vanja Keser

Da bi građane upoznali sa "konkretnim rešenjima problema" u našoj zemlji, ali i da bi od naroda čuli koje su njihove muke, Demokratska stranka u septembru počinje sa protestima, kaže predsednik Gradskog odbora Miodrag Stanković. Razgovaraće prvo sa građanima Niša, dodaje, jer je iz tog grada 1996. godine počeo talas pobune protiv vlasti Slobodana Miloševića i SPS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • xyz

    12:22 // 21. 8. 2017.

    DS = SNS

    • Gaga

      13:30 // 21. 8. 2017.

      Bravo za komentar , samo bih dodala da su vecina DS presli u SNS. Da je program isti a to je dovlacenje stranaca i rad na crno(robijanje) ....

  • Djokica

    13:03 // 21. 8. 2017.

    Imali ste 10 godina na vlasti da resavate probleme. Sad vam vise niko me veruje. Mogu protesti da krenu odakle god hoce, badava je. Cekamo da se pojavi nova energija ili mozda i ne docekamo, ali as demokratama vise nikad.

    • Cujte Srbi

      14:39 // 21. 8. 2017.

      Ne morate,ni sa ,,zutima,,ni sa ,,crvenima,,nemojte ni sa ,,Sarenima,,/SNS,oni su premazani u svim bojama/.A energije ima,samo se treba osloboditi straha,i boriti se za JUG SRBIJE.

  • Cujte Srbi

    13:17 // 21. 8. 2017.

    Pozdravljam svaki protest protiv diktature A.V.Nis nije slucajno izabran za pocetak protesta.I Vucic skoro sve svoje kampanje krece sa JUGA SRBIJE.Ono sto zelim da naglasim,JUG SRBIJE mora da se izbori za ravnopravni i ekonomski i politicki status.Najbolje bi bilo ,da JUG SRBIJE ima svoj pokret Za JUG SRBIJE sa sedistem u Nisu.Svedoci smo otvaranja fab. Turskog porekla na JUGu.Sumnjivo.CUVAJ MO SE

  • Verko

    13:27 // 21. 8. 2017.

    Pa čemu protesti? Glasali ste ga!

  • Naissus

    13:58 // 21. 8. 2017.

    Sjaši Kurto, uzjaši Murto ... Ti žuti su nas muzli 10 godina dok nas konačno nisu izmuzli. Nikad nisam bio za AV, razlozi vuku korene još iz devedesetih godina prošlog veka ali je činjenica da AV i nije mogao da upropasti Srbiju jer su je žutaći već upropastili pre njega. On je samo dovršio ono za šta ovi nisu imali vremena jer su maknuti. Nikad ovom narodu neće biti bolje. Nikad, ma ko "došao"

    • Od cijih para...

      20:20 // 21. 8. 2017.

      Samo je u vreme dok su ljudi gubili glsve i imovinu AV useljavao stan od 117m2.

  • Also

    14:10 // 21. 8. 2017.

    Ko nema šta da radi???

  • P. V.

    14:20 // 21. 8. 2017.

    Postali su kombi stranka - zasluženo! A sada proteste zakazuju za jesen - stvarno je smehotresno.

  • Kaljari

    14:36 // 21. 8. 2017.

    Kad covek,koji iole prati politiku,procita ovakva saopstenja,prepuna izandjalih fraza,moze samo da konstantuje-niski odbor DS nema ,odavno,prave intelektualce,koji nisu omedjeni provincijalizmom!Sve ovo ,jedno te isto,godinama slusamo.Nazalost,surova realnost!

  • Nenad

    15:10 // 21. 8. 2017.

    Ma kako da se ne odazovem pozivu DS-a. "Odavde je pocelo rusenje rezima Slobodana Milosevica i SPS"... Pa vi ste ih posle digli iz pepela, vi ste im dali vestacko disanje, a ne ja koji sam krvario devedesetih protiv SPS-a. Tako da ste vi za mene i dalje najveci krivci za ovo stanje u Srbiji i za to sto je sad Vucic na vlasti. Toliko ste opljackali Srbiju da je narod iz revolta glasao za SNS 2012.

    • Иван

      21:16 // 21. 8. 2017.

      Да ли ће ико из те прокужене странке да прочита ово и да стави прст на чело питајући се, како да нам народ опрости за све што смо му урадили!?

    • Pedja

      21:22 // 21. 8. 2017.

      Nazalost potpuno ste upravu!

  • Pera

    16:02 // 21. 8. 2017.

    Protesti predstavljaju zakonom zagarantova prava svih gradjana ove zemlje. Imali smo proteste i prosle godine, prosetali ljudi, pozalili se i to je to. I sada to isto treba da bude. Ko je nezadovaljan, a slaze se sa misljenjem ovih koji organizuju proteste, treba da im se pridruzi. Zavrse se protesti i gotovo. Zakljucak - vlast se osvaja na izborima a ne protestima i svi bi trebalo da glasaju.

  • prof dr CVETKO Prvi

    17:02 // 21. 8. 2017.

    Dobro je - to smo mi ... niko nam ne valja i niko nije dovoljno poshten i dobar da nas zastupa i da brani interes svih naroda u Srbiji, shto je i nepobitna ISTINA !
    Svi "poznati" politichari su isprofanisani i korumpirani ali hajde da nadjemo nekog poshtenog, pismenog i pametnog. A ima ih! Samo shto oni nece.
    PS. A njega ce korumpirani da ocrne preko "javnih glasila" i narod ce poverovati

  • Pedja

    21:18 // 21. 8. 2017.

    Narod i nislije vama mogu uvek da pogledaju u oci ali vi njima nesmete! Vi ste glavni krivci za ovo sto se danas dogadja i za ovakvu vlast, sa ovakvom opozicijom vucic ima da vlada do smrti, protesti sta vi zamisljate da vam je ovo 2000. godina?

  • Milica Ilic

    21:41 // 21. 8. 2017.

    Naravno, uvek uz demokrate! Jedina stranka koja ima snage da pokrene promene na bolje. Setite se kako je bilo nekad. Nis je bio veliko gradiliste, danas oronuo... Samo napred!

    • P

      01:01 // 22. 8. 2017.

      Bas zato sto se secam kako je bilo nekad i kakvo je ,, gradiliste ,, bio Nis i zato sto sam vam poklonio vec jedanput poverenje vi vise NIKAD pa makar Vucic i Bulatovic vladali jos sto godina!

    • Mika

      08:13 // 22. 8. 2017.

      Ako tako gledate onda budite uz SPO. Sve sto je napravljeno u ovom gradu napravio je Bane Jovanovic!

  • пензионер МАРК

    21:42 // 21. 8. 2017.

    Кад бих имао моћ због вас би учинио да ни жута боја више не постоји!

    • Boki

      21:25 // 27. 8. 2017.

      Sad ti je i zuta boja kriva?

  • anchy

    22:25 // 20. 9. 2017.

    Koliko vidim iz pethodnih komentara, niko nije za AV, ali su svi protiv DS. Mozda bi trebali staviti prst na celo i dobro se zamisliti. Pokusajte da uporedite situaciju u institucijama, u dzepovima, na racunima, na ulici... makar i generalizovali. Budite realni bar prema sebi, zivelo se bolje za vreme DS-a ili se bolje zivi sada?! Poremecen sistem vrednosti, nazalost!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: