Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 6. 4. 2016.

| Politika

Radikali: Neka SNS prestane sa zastrašivanjem građana

Autor:B. J.Izvor:Južne vesti
radikali- perić
"Niko ne sme biti zastrašivan"; foto: SRS

Nijedan građanin ne sme biti zastrašivan pitanjima za koga će glasati, poručuju niški radikali. Oni zahtevaju od Srpske napredne stranke da prestane sa kampanjom „od vrata do vrata“.

Naprednjački aktivisti prave spiskove „podobnih i nepodobnih“ građana i pripremaju se za „šikaniranje celih porodica“, smatra Tihomir Perić, kandidat radikala za predsednika Opštine Medijana.

Prošlo je vreme „crnih spiskova“. Šta da očekuje Nišlija koji odgovori da neće glasati za Aleksandra Vučića? U pristojnom svetu, građani se i ne pitaju za koga će da glasaju, ali to je pitanje kućnog vaspitanja, a ne predizborne kampanje- kaže Perić.

Perić smatra i da se SNS služi nekorektnim metodama u kampanji.

Aktivisti Srpske napredne stranke preterali ovih dana u kampanji kada su merili pritisak građanima u centru grada, a kako čujemo davali su i neke lekove građanima. Ovo je jeftino sakupljanje političkih poena što dovoljno govori o samoj stranci i njenim članovima - zaključuje Perić.

Niški radikali očekuju od sudskih instanci i da će „slučaj Toplana“ i direktor Slobodan Maksimović, protiv koga je podignuta optužnica za nezakonito priključivanje nekih zgrada, biti „pretresen“. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Александар Миладиновић

    20:54 // 6. 4. 2016.

    Jedina nekompromitovana stranka u Nisu, zasluzuje da vodi Nis. Da Nis ponovo bude grad elektronike, a ne grad motaca kablova !

  • Mile Sekira

    15:58 // 6. 4. 2016.

    Kakva ironija, da radikali pricaju protiv zastrasivanja.

    • shaft

      19:43 // 6. 4. 2016.

      Sve je to ista skola,isti metodi!Sirok je bio komunisticki sinjel,mnogi izadjose ispod njega!

  • Bulevarka

    15:56 // 6. 4. 2016.

    Upravo o ovome Vucic govori, da nemaju politiku za narod vec samo mrzimo Vucica i SNS i nista od toga. Kukaju i zale se na druge a svoj program nemaju

    • Зоран Васиљевић

      16:22 // 6. 4. 2016.

      Bulevarka, обзиром на штету коју Александар Вучић прави Србији, није ни чудо што не само радикали него и многи грађани Србије почињу да мрзе Вучића. И да знаш да је таквих све више. Шта ћеш, како Вучић сеје тако почиње и да жање.

    • Nika

      16:46 // 6. 4. 2016.

      @Зоран Васиљевић
      Ako je šteta smanjenje dugova, otvaranje radnih mesta onda nam Vučić zaista nanosi štetu. A koliko je takvih kao ti najbolje pokazuje rejting stranaka, a znamo svi kako se ko kotira.

    • Зоран Васиљевић

      20:42 // 6. 4. 2016.

      @Nika
      Што се дугова тиче, за време Вучићеве власти спољни дуг Србије је драстично повећан. Што се тиче то мало отворених радних места, какво је то отварање радних места када странe "инвеститорe" држава стимулише хиљадама евра по тако отвореном радном месту, док наш радник од страног "инвеститора" добија ропску плату од 200 евра. Зашто се тако не стимулишу домаћи предузетници и земљорадници?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: