Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 14. 3. 2016.

| Politika

Radojičić “pojačao” SNS u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, Zona plus
radojicic
Radojičić promenio dres; foto: JV arhiva

Dugogodišnji član SPS i predsednik Skupštine opštine Medijana Momčilo Radojičić prešao je u Srpsku naprednu stranku. Jedan od razloga za prelazak je i to "što Vučić ima petlju". 

Novinarima “Južnih vesti” je iz više izvora potvrđena ova informacija, a sam Radojičić i dalje razmišlja da li će i kako odgovoriti na pitanje “da li je prešao u SNS ili ne”.

Naime, on od subote ne odgovara na pozive i poruke novinara “Južnih vesti”, a jutros je preko portparola Opštine Medijana poručio da izjave daje samo uživo.

Kada su novinari rekli da im samo treba informacija da li je prešao u SNS ili ne, on je, opet preko portparola, rekao “da će razmisliti”.

Za “Zonu plus” kaže da se odlučio na ovaj korak i zbog nedavnog raspuštanja Gradskog odbora SPS u Nišu, ali i zbog popularnosti Aleksandra Vučića, lidera SNS.

Mislim da će narod koji se bude opredeljivao pre svega gledati u lik Aleksandra Vučića zato što je on temeljan, odlučan, od reči je i ima petlju da se bori protiv organizovanog kriminala i korupcije - ističe Radojičić.

On je poslednjih 13 godina bio na čelu Opštinskog odbora SPS u Medijani, a od 2012. je predsednik lokalnog parlamenta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • radivije milenković

    11:00 // 16. 3. 2016.

    još jedan u nizu takvih negativne selekcije partijskih vođa - sad ovamo, sad onamo. Egzatni podatak u prevrtistoji ljudi. Bez obzira na stranku. Razumem one koji menjaju stranke, ali ne nerazumem one koji ih primaju i pri tom prevrtače nagrađuju bilo kakvim funckijama.

    nkcija

  • Nislija

    11:23 // 15. 3. 2016.

    Ovaj nekog pojacao... On bre nepismen.. :) Daj Boze da ima i srednju skolu.. :) Jadni oni ako je ovo pojacanje.. :)

    • Cica maca

      01:34 // 17. 3. 2016.

      Radojicic je diplomirani masinski inzenjer, zavrsio drzavni fakultet sa 25 godina, dakle - u roku i sa visokim prosekom; vredan i radan covek, zato ne pricaj napamet po sistemu - pricajte usta da niste pusta...

  • Socijalista

    09:36 // 15. 3. 2016.

    Pa Momcilo je svojim odlaskom pojacao SPS a kog su primili i sa kim su se dogovorili naprednjaci ce tek videti. Ovako ujedinjeni samo im je jos ovaj mesetar hvalio i "dobrodosli drugovi na moju malu maskaradu".....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: