Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:04, 12. 3. 2016.

Ranđelović: Nijedna partija ne može da ispuni sva obećanja

necer Ranđelović na listi SNS zbog ideja, ne zbog funkcije; foto: Niška priča

Od kandidata LDP-a za gradonačelnika Niša na izborima 2012. Nebojša Ranđelović je preko “Niške priče” dogurao do izborne liste koalicije okupljene oko SNS, a to objašnjava činjenicom da se politikom bavi zbog ideje, a ne zbog funkcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ivan Lepojevic

    10:38 // 14. 3. 2016.

    Randjelovic je na politickoj sceni dugo, kao profesor i politicar siguran sam da ce uspeti nesto da uradi za Nis sa Niskom pricom, jer za sve za koje sam glasao samo sede u skupstini grada ili parlamentu a pritom nista ne urade za svoj grad.

  • Dr VIOLETA

    14:40 // 12. 3. 2016.

    Odgovor na licemerje:"Ako pogledate spisak članstva, kandidata i koalicionih partnera SNS videćete samo interesne preletače"!

  • akt

    18:31 // 12. 3. 2016.

    užas! ni stida, ni srama...

  • limunko

    18:43 // 12. 3. 2016.

    A šta ste vi iz SNS od silnih obećanja ispunili? Korupcija? Niko u zatvoru. Fabrike? Realizovali ste ugovore koje su zaključile vlasti pre vas (ako ne računamo da ste poklonili JAT premijerovom arapinu). Infrastruktura? Ista stvar, samo sprovodite ranije zaključene ugovore. Itd, itd, itd. Ono što ste uspeli je bežanje pametnih mladih ljudi iz zemlje i dovođenje naroda na terapiju bensedino. Tačka.

  • Kalča

    14:46 // 12. 3. 2016.

    "Politikom se bavi zbog ideje, a ne zbog funkcije". Ovaj politoid je šetao među partijama koje, na papiru, promovišu međusobno suprotstavljene ideje. Mrmljanje o idejnosti nije ništa drugo do koještarija za neuk narod, koji, nažalost, ima pravo da ništa ne uči, a ima pravo da glasa.

  • Nemanja

    14:52 // 12. 3. 2016.

    hahaah olitikom zbog ideje,ajdemo sad ko mu veruje neka mi da minus ...? On je isklucivo veciti potpredsedik neke partije i iskljucivo u politici zbog funkcije...to i mala deca u Nisu znaju ! Kao i cela njegova pricica koja je udruzena da bi dobili funkcije samo....NapreedNo necer sns hahaha

  • nenad 2008

    15:39 // 12. 3. 2016.

    Ne, "da ne može da ispuni sva obećanja", već neispuni, najčešće, nijedno. Ne zato što ne želi, već zbog kako to obično biva, neznanja i prostituisanja osvojenih mandata, zarad pukog opstajanja na vlasti i ostvarenja ličnih interesa.

  • pahulja

    16:12 // 12. 3. 2016.

    Taman posla,da ispuni uopšte neko obećanje...:()

  • Ivan Ristic

    15:09 // 13. 3. 2016.

    Ako si bio sa Čedom, mnogo znam o tebi.

  • ono što se dogodilo

    14:07 // 13. 3. 2016.

    pre četiri godine, ponoviće se i ove godine. Nezadovoljstvo naroda će primorati gradonačelnika da se spakuje i napusti kabinet. Nebitna su nova lica na odborničkoj listi, jer odbornici nemaju nikakvu težinu, bitno je da imamo Perišića i loše direktore javnih preduzeća spram nezadovoljnih nišlija. Glasaćemo za mačka u džaku, a ne za Perišića, jer volimo decu i želimo da ostanu u ovom gradu.

  • Droid

    19:54 // 13. 3. 2016.

    Sta reci, bio clan skoro svih partija, a preko Niske pice dogurao do sns-a, sta je sledece??? Za koju se to ideju bori? Autoritarni rezim je pao.

  • Voja

    16:10 // 16. 3. 2016.

    Gospodine Randjelovic svaka ti cast, ti si personifikacija srpskog politicara preletaca.Sve za interes, od DS, preko LDP-a, do SNS.Nema granice za ovakve politicare, do skoro LDP_ovac, a sada naprednjak.Sutra, pa zavisi koje je na Vlasti!

  • Milos

    01:24 // 14. 3. 2016.

    Profesore, razocarali ste me...

  • hakfin

    08:05 // 14. 3. 2016.

    Previse neozbiljan za zvanje profesora a sarlatan za zanimanje politicara...mislim da je ovoj drzavi neophodan JSP (jedinstveni spisak politicara) i po njemu si clan samo jedne partije za ceo zivot....

  • AntiPA

    10:31 // 14. 3. 2016.

    Tako je! Nije zbog funkcije u politici, vec zbog ideje - imao je ideju da bi trebalo da bude na vlasti. Bilo bi zaista lepo da znamo koja je to vasa "ideja"? Uopste, politicari niški - koje ideje imate koje su u interesu gradjana? Imate li, i to svi zajedno kada se skupite, makar jednu, realnu, ostvarivu, nepopulisticku, korisnu ideju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: