Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 25. 1. 2011.

Rascep SNS u Prokuplju

arhivska fotografija; foto: sns-prokuplje.com

Dvadesetak članova Inicijativnog odbora i poverenik ove partije podneli kolektivne ostavke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • perica

    15:22 // 26. 1. 2011.

    Au, znaci ponovo ce da pobede ovi iz DS. A taman sam mislio da ce se naci neko dovoljno jak da ih skloni vise iz ovog grada, da ne gledamo kako sve upropastavaju i to pod parolom Evrope. Sta da vam kazem kada Biblioteka u Prokuplju koja je decenijama imala 5 radnika sada ima 28. A u neki "turisticko sportski centar" su zaposlili 120 ljudi koji nemaju odakle da prime plate pa onda lepo podizu kredite da ljudima isplate plate. Posle ce neko to morati da vraca!

  • draza

    20:21 // 27. 1. 2011.

    U velikom broju odbora SNS-a ima problema: Novi Sad, Srbobran, Temerin, Vozdovac, Nis, Ruma, Leskovac, Krusevac, Barajevo, Beocin, Valjevo, Prijepolje, Odzaci, Kovin, Arandjelovac, Bor, Zajecar... , a evo pise da je to masovno i u Subotici, a vidimo i u Prokuplju. To je samo deo gradskih i opstinskih odbora u kojima vladaju netrpeljivost, podele i osipanje.... Vise je razloga zbog kojih se to desava, a jedan od osnovnih, pored surovanja sa DS-om, je svakakav "kadar" koji je imenovan i nametnut sa vrha. Ne poznavajuci "dovoljno" ljude TN i AV su sve redom primali i postavljali mimo redovne procedure uclanjavanja tako da situacija u stranci nije ni blizu onoga kako se prica i kako se predstavlja po medijima. Potcenjeni su, omalovaženi i prevareni i stranku napustaju, bas oni koji su najvise radili, najvise "ulagali" i od nje najvise ocekivali da ce pokrenuti promene u nasem drustvu. Stvarnost pokazuje nesto sasvim drugacije tako da ce nazalost SNS posluziti samo kao dobar “osnov” za opstanak DS-a, a možda čak i koalicioni partner ???!!! U Juzno-backom okrugu poverenistvo je povereno Vučeti Toškoviću koji još uvek na mitinzima pozdravlja članove Srpske radikalne stranke koji su se okupili u velikom broju... Svojim nasilničkim bahatim ponašanjem i neznanjem veoma je doprineo lošim odnosima u opštinskim odborima gde se pod pretnjom izbacivanja iz stranke i ostalim glupostima pokušava nametnuti slepa poslušnost što za posledicu ima sasvim kontra efekat i razočarenje i sasvim pogrešnu sliku vrha stranke o stanju u opštinskim i gradskim odborima. Dok su neki cepali cipele i patike kako kaže Vučić na skupštini stranke, drugi su išli kod njega i cepali mu rukave vukuci ga i tako postali članovi Glavnog odbora iz redova "posebno zaslužnih članova"??? A pre toga su promenuli sto partija... tacno ono sto piše u tekstu... deponija politikanata ... sramota, ali tako je.

  • грегорије

    21:44 // 9. 2. 2011.

    Промене су наш страначки мото и ако то не примењујемо и у нашим редовима на онима који су безлични, анемични и са квалитетима далеко испод незајажљивих апетита, које ни народ неће, онда имамо ли право да било шта променимо. Такви међу нама са ореолом некаквих заслуга из претходне странке, рачунају искључиво на талас незадовољства народа на коме би се коначно дошло до парчета власти па и по цену шуровања са поменутим штеточинама. За све време уљуљкивања у размишљањима шта ће ко од њих сутра бити и углавном у ком министарству државни секретари, нису ни приметили да их је странка у међувремену вишеструко прерасла. Грађани нам прилазе јер је сада међу нама пуно оних од имена и образа, писмених, виспрених и способних да повуку многе за собом, да без ичије помоћи напросто гумицом обришемо ову сада већ карикатурну власт у нашем граду. За разлику од поменутих, сада већ бивших партијских колега, не бојимо се конкуренције, ми још више учлањујемо, да за свако место сутра понудимо што више а изаберемо најбоља решења, при чему ће само рад, квалитет и резултати рада бити мерила. Свако од нас мора да

  • Rosuljac

    16:17 // 13. 2. 2011.

    Cujem da su Somborci listom svi presli u SPO sto znaci da ce ova stranka ponovo uzleteti.To je jedina prava desnica .Toma i Vucic su ono sto su bili samo u rukavicama .Ja se odlicno secam njihovog stetocinskog delovanja kroz noviju istoriju i ne mogu dozvoliti da me u Evropu vode njih dvojica .Narode zar ne vidis da su prevaranti u pitanju.Cilj je fotelja a ne dobrobit naroda.Neka mi neko kaze gde su ova dvojica do sada radila.Toma na groblju a ovaj potonji u skupstinskim klupama.Pa oni ne znaju nio kako izgleda privreda a hoce u predsednicke i premijerske fotelje.Narode srpski cukni se konacno u glavu.

  • Bor moj grad

    00:46 // 19. 6. 2011.

    I u Boru ista situacija kako rece jedan komentator.
    Toma i Aca su nametnuli kadrovska resenja tako da je stranka u Boru na izdisaju ( a tako je prosla i na lokalnim izborima) po recima njenih bivsih razocaranih clanova. Aca i Toma su u Boru doveli svoje ljude koji su sve uradili da SNS sto gore prodje na lokalnim izborima. Ponasali su se bahato, maltretirali gradjane Bora koji su druge politicke orentacije, cak i tukli politicke protivnike, pa vi vidite ima li razlike izmedju radikala i naprednjaka.

    • slavica

      22:04 // 8. 7. 2011.

      Na zalost i u Beogradu SNS smenjuje skolovane i obrazovane ljude i pri tome osipa im se clanstvo.Palilula

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: