Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:03, 19. 2. 2016.

Raskol u pirotskom SNS-u

Opština Pirot Mala bara, mnogo krokodila; Opština Pirot, foto: Arhiva JV

Deo odborničke grupe Srpske napredne stranke, koja je u Pirotu u poziciji, odvojio se i sa 5 odbornika, među kojima je i šef pirotskih naprednjaka, formirao grupu "Pirotsku novu snagu - Dušan Mitić". U SNS bez komentara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Cobi

    21:45 // 19. 2. 2016.

    E, da je to samo u Pirotu.Lavina sledi u čitavoj Srbiji.Veliki vođa odlukom da nagrađuje one protiv kojih su se borili tera one koji su doneli pobedu.Kraj se nazire.

    • Apokalipsa i kataklizma

      20:55 // 20. 2. 2016.

      Za sprečavanje te lavine supermen je doveo superpenzionera Krkobabića sa svojih 0,3 % glasova penzionera. Za 10 dana više niko neće pomisliti da nešto ima sa naprednjacima. Da li da se smejem onom šta rade ili plačem onom šta nam rade?

  • bivši član SNS

    22:07 // 19. 2. 2016.

    SNS se uskoro raspada na moju veliku sreću. Sve što su obećavali ostale su samo laži.

    • Зоран Васиљевић

      11:21 // 21. 2. 2016.

      Апсолутно си у праву. Оно што их одржава је медијски мрак. Да ли си, например, уопште чуо на РТС-у, ПИНК-у, Б92 итд. о великим анти-НАТО демонстрацијама јуче (20.02.2016.) у Београду.

  • А у Нишу?

    08:02 // 20. 2. 2016.

    А у Нишу су јединствени али у уништавању града. Овим нишким СНС-овцима је једино свето како да што више срозају и опусте град. Ови бар имају снаге да се један део одупре и делује у опозицији.

    • Зоран Васиљевић

      11:15 // 21. 2. 2016.

      Грешиш, ни у Нишу нису јединствени, има више фракција које се не подносе. На окупу их држи врх странке, под притиском. Мало, мало дође неко из врха СНС да их мири. То је као претис лонац, кува под притиском и у реду је док вентил ради. Ако вентил откаже, једно БУМ и чорба на све стране. А биће БУМ сигурно, кад тад. Па и прљавштине на све стране.

  • biznismen Aki

    08:42 // 20. 2. 2016.

    U Pirotu će naredni izbori biti formalni. Već se sada može da se slavi još jedna izborna pobeda Vladana Vasića.

  • anti-SNS-bot

    10:57 // 21. 2. 2016.

    Pa, pa SNS-Pirot. Dobili ste zasluženo. Dobro se zna da će Vasić preći u SNS, prevesti svoje ljude, a sadašnji SNS-ovci će dobiti pedalu. Zato je tako izjavio - ponudio se Vučiću. Ovo je samo korak ka tome. To se vidi na kilometar razdaljine. SNS je usporio sa kritikom lokalne vlasti što znači da postoji neki dil između Vučića i Vasića. Loša im je bila taktika jer nemaju kapacitet da vode Pirot.

    • Molba predsedniku

      19:16 // 22. 2. 2016.

      U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene.Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju atmosferske padavine i moraju se siroko obilaziti. Slicna je situacija i sa trgom,posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina. Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje!!!

  • A njegovo raspadanje

    19:20 // 22. 2. 2016.

    Potpredsednik URS-a sa svojim gazdom Dinkićem, bez onih 1.000 evra po glavi stanovnika, ostavio je dug stranke od 153 miliona dinara, zatvorio je mnoge fabrike u Srbiji i ljude ostavio na ulici. U Pirotu po svim pitanjima raste osnovano ogorčenje građana prema Vladanu Vasiću i ljudima u njegovom okruženju, a to su mu je jasno dato do znanja i na poslednjim parlamentarnim izborima 2014. godine.

    • Despotija

      16:11 // 23. 2. 2016.

      Život nam prolazi u išćekivanju najpovoljnijeg političkog vetra u leđa predsedniku opštine. Dok on kalkuliše da li će sa Antićem, hoće-neće-hoće sa Dinkićem, neće-hoće sa demokratama, hoće-neće u upravni odbor EPS-a, hoće-neće biti narodni poslanik, dok sažaljeva radikale a poziva Vučića na odmor….U ovoj priči bez kraja njemu je sve bolje a nama?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: