Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 17. 9. 2023.

| Politika

Rašković Ivić: Proslava Dana zastave u Nišu je formalni početak predizborne kampanje

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Sanda Rašković Ivić
Smatra da je to formalni početak predizborne kampanje naprednjaka; foto: BBC

"Sve to jedna velika predstava i režirana pričaonica da se prikrije kosovska rana, a pride niški skup predstavlja formalni početak predizborne kampanje" - komentar je narodne poslanice Narodne stranke Sande Rašković Ivić povodom centralne proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave koja je održana u Nišu.

I na obeležavanje državnog praznika u Niš su na ceremoniju mnogi došli organizovanih prevozom, a ponovo je utisak da je u hali bilo najmanje Nišlija na proslavi koju su obeležili govori patrijarha Porfirija, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i na kraju i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bez govora i učešća gradonačelnice ovog grada Dragane Sotirovski koja je sve pratila iz četvrtog reda.

Da je taj skup režiran tako da prikrije ustupke Srbije u pregovorima o Kosovu i Metohiji - utisak je poslanice Narodne stranke Sande Rašković Ivić.

Nemam ništa protiv Dana srpskog jedinstva, slobode i zastave i ne bih zamerala obeležavanje u Nišu da ono nije režirano da prikrije probleme u Srbiji i iznad svega izjavu predsednika Aleksandra Vučića u Briselu da se neće protiviti ulasku "Kosova" u međunarodne organizacije i da će "Kosovo" od sada biti bez "zvezdice" i Unmikovih predstavnika - smatra poslanica.

Njen utisak je takođe da je to dan u kome smo obeležili "godišnjicu proboja Solunskog fronta, parizer od 260 dinara i torbicu Vučićeve savetnice od nekoliko hiljada evra".

Sve to jedna velika predstava i režirana pričaonica da se prikrije kosovska rana, a pride, niški skup predstavlja, rekla bih, formalni početak predizborne kampanje - zaključuje Sanda Rašković Ivić.

Podsetimo, obeležavanje ovog novog državnog praznika u Nišu obeležilo je i obezbeđenje koje nije želelo da pusti ženu kojoj je pozlilo da izađe iz hale, uz napomenu da će morati da sačeka kraj proslave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Petrovic

    19:21 // 18. 9. 2023.

    "Sve to jedna velika predstava i režirana pričaonica da se prikrije kosovska rana, a pride niški skup predstavlja formalni početak predizborne kampanje,i formalni raspad drzave Srbije,dodao bih,onako kao sto se raspala i SFRJ...ovaj nece sici sa vlasti mirnim putem,a politika koju vodi slicna slobinoj vodi samo u sukobe...pa sretno nam bilo,do beogradskog pasaluka...

  • Njegoš

    16:16 // 17. 9. 2023.

    ti što mrziš Desničare..pojma o životu nemaš...Inače i ja sam desničar i nacionalista i to Ultra

  • [email protected]

    15:47 // 17. 9. 2023.

    Gospoja uništili ste Srbe u HR sledeći su Srbi u Srbiji? Jel vam to zadatak,marš poganijo što dalje

    • Torpedo

      18:40 // 17. 9. 2023.

      Unistili su tvoji miljenici, Sloba,Seselj i ostali psi rata,profiteri u saradnji sa Tudjmanom i Mesicem ! Jel i otac, Jovan Raskovic, poganija,koji se zalagao za mir? Sram te bilo, ne govoris ti ovo sto si glup, vec su ti tako rekli !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: