Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:35, 29. 5. 2012.

“Razgovori tek započeli”

zdravkovic Miodrag Zdravković

Član predsedništva LDP-a, Miodrag Zdravković kaže da su pregovori sa DS-om tek počeli, a da Gradski odbor ove stranke ima potpunu autonomiju u odlučivanju i izabiru potencijalnih koalicionih partnera.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ovchica

    14:27 // 30. 5. 2012.

    Gde su vam koalicioni partneri u pregovorima? Glasali smo za Preokret, a ne za LDP...

    • petrovic

      15:22 // 30. 5. 2012.

      to je pokret preokret ne koalicija... i ldp je vodece sranka u "koaliciji" preokret, tako da je ona zaduzena za pregovore...

    • arsa

      15:57 // 30. 5. 2012.

      ostali su prodali gradske izbore... narocito spo... da nije bilo tako onda ne bi bila tolika razlika u broju glasova na republickoj i gradskoj listi...

  • Ovchica

    18:12 // 30. 5. 2012.

    Da nije bilo koalicionih partnera, LDP ne bi prešao cenzus... Niš je mali grad, pa i znamo ko su i kakvi su ljudi u LDP... Trebalo bi da pokažu malo zahvalnosti prema strankama koje su im donele glasove.
    Arso, samo glup čovek može da misli da je neko prodao lokalne izbore, obzirom na centralizaciju u Srbiji... ne lupaj gluposti, mada znam da je to fora koju LDP plasira da bi na koalicione partnere svalio nekakvu krivicu, naročito na SPO. Da li se to pravdate pred Čedom, jer vam možda udara packe?

    • arsa

      23:04 // 30. 5. 2012.

      da nije bilo tzv. koalicionih partnera ldp bi ostvario bolji rezultat! mnogi nisu mogli da svare koaliciju sa spo i ostalim tzv. strankama koje ni ne postoje u registru politickih partija...
      a sto se prodaje tice, ona je ocigledna jer lokalni izbori se i lakse prodaju od republickih jer se time zadovoljavaju sitni interesi!

  • Ovchica

    18:21 // 30. 5. 2012.

    Petroviću, ne pravi se pametan... Nazovi to pokretom ili kako god hoćeš, LDP je potpisao sporazum sa drugim strankama o zajedničkom izlasku na izbore, i to znači koaliciju. Bilo vam je super kada su vam koalicioni partneri punili skupove... Niste ni autobus mogli da napunite za Konvenciju u S. centru marta o.g., baš kao ni Letnju pozornicu.

    • arsa

      23:07 // 30. 5. 2012.

      koliko ja znam ldp je osnovao preokret a onda su se tu prikljucivali svi oni koji su delili ideje ovog pokreta.
      a sto se skupova tice> koliko ja znam kada je ldp 2008. sama organizovala miting pozornica je bila puna, kada se sada oslonila na tzv. koalicione partnere koji su trebali da ispune svoj deo dogovora onda je cetvrtina pozornice bila prazna....

  • Ovchica

    18:36 // 30. 5. 2012.

    Arso, čekaj malo: ako su koalicioni partneri prodali lokalne izbore, a LDP je ipak, jedva, prešao cenzus, da li to znači da je u BG-u došlo ne samo do prodaje lokalnih izbora od strane koalicionih partnera, nego i od samog LDP-a, jer tamo niste ni prešli cenzus? Da li ti je sada jasno da je tvoj argument loš?

    • petrovic

      21:36 // 30. 5. 2012.

      pravi si ovchica sa takvom teorijom...

    • arsa

      22:57 // 30. 5. 2012.

      sta je bilo u beogradu to znaju beogradjani... sta je bilo u nisu to znamo mi... ldp je ponovio rezultat sa proslih izbora i dobio svoja odbornicka mesta... a koliko su tzv. koalicioni partneri doneli

  • Ovchica

    14:32 // 31. 5. 2012.

    Petroviću, komentar da sam ja zaista Ovchica potvrđuje da vi iz LDP-a u nedostatku argumenata odgovarate besmisleno. Takva vam je bila i kampanja od 2 reči: preokret i istina, i nikom nije bilo jasno o čemu vaš Čeda priča. Moj glas je koalicija Preokret dobila na lokalu, ali za republički parlament mi nije padalo na pamet da glasam za Preokret. A Arsa, očigledno ima dvostruke aršine, jer ne priznaje da su beogradski LDP-ovci "prodali" lokalne izbore u BG-u, ali zato optužuje druge da su to uradili u Nišu, iako je Preokret, doduše jedva, prešao cenzus. Osim toga, nije LDP dobio odbornike, nego Preokret, a to što ste perfidno stavili svoje kandidate da budu prvi na odborničkoj listi, ne znači da imate podršku. Ako je LDP ostao bez glasača zbog koalicionih partnera, veruj mi, i vaši koalicioni partneri su ostali bez birača zbog LDP-a. Ako ste toliko sigurni u sebe, šta se ložite na moje postove?

    • arsa

      00:55 // 1. 6. 2012.

      arsa nema dvostruke arsine, samo kaze da ne zna sta se desilo u bg i zato to ne komentarise nego ostavlja beogradjanima, a da komentarise ono sto zna tj ono sto se desilo u nisu.
      a u nisu se desila prodaja i to dobro zna jer su mu tri prijatelja iz spo rekla da nece glasati za preokret u gradu zato sto njihov kandidat za odbornika nema sansu, pa zasto onda da daje glas ldp-u! a oni nisu bili jedini koji su to uradili... tako da....

  • ovchica

    14:34 // 31. 5. 2012.

    I još jedna stvar mi nije jasna: koliko čovek treba sebe da degradira da bi mu Čeda J. bio lider?!

    • petrovic

      15:50 // 1. 6. 2012.

      ne znam, pitaj draskovica...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: