Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 12. 4. 2024.

| Politika

Reakcija SSP-a na Sotirovski: Mani se geopolitike, zakrpi rupe, radi za šta primaš platu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Jelena Milošević
Izjavu gradonačelnice ocenjuje kao "sramnu"; foto: JV

Konstatacijom da su “Šiptari na 85 kilometara od Niša” gradonačelnica Dragana Sotirovski htela je da sugeriše građanima da će Niš biti okupiran ako na lokalnim izborima pobedi opozicija, smatra poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević, koja tu izjavu ocenjuje kao “sramnu”.

Milošević veruje da je gradonačelnica htela da kaže da će Niš biti okupiran ako pobedi opozicija i da to govori iz straha jer zna da Nišlije ne žele nju i Srpsku naprednu stranku.

Niš je već okupiran, hordama naprednjaka koje ga besomučno pljačkaju, uništavaju, prekopavaju, svode na nivo palanke. Pritom raspiruje mržnju i deli građane Niša na Srbe i oni koji su verovatno manje Srbi jer glasaju za opoziciju - navodi Milošević.

Dok gradonačelnica svoja geopolitička smatranja pravda time da je geopolitiku imala na fakultetu, Milošević joj poručuje “da se mane geopolitike” i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama ili “uradi nešto za šta prima platu”.

Gostujući na “medijskoj imperiji tv Belami’, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prosipala je patriotizam po pitanju beogradskih izbora i geopolitičko (ne)znanje po pitanju niških izbora. Konstatacija da se 2. juna u Beogradu brani Srbija delimično je tačna, jer se glavni grad brani od izborne krađe, lopovluka, kriminala, korupcije - kaže predsednica SSP Niš.

Naprednjacima poručuje i da prestanu da uvoze birače iz susednih gradova.

Beograd se brani od Šapića, čiji patriotizam, kao i patriotizam Dragane Sotirovski, stane u novčanik. Puna su im usta Srbije dok nemilice čerupaju gradske budžete i pune svoje i džepove istaknutih naprednjaka - zaključuje Milošević.

Sotirovski je navela i da se 2. juna na izborima u Beogradu bira između “dobrog i lošeg”, na šta predsednica SSP Niš odgovara: “Umesto što beogradsku opoziciju naziva zlom, da ustane kada govori o njima”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar SNS

    08:03 // 13. 4. 2024.

    Kakav divan rečnik !! Gospođo iz opozicije što bi moje Nišlije rekle E ako si joj rekla eto jel sada lakše . Ali da si rekla činjenicu ovako poslovica :trla baba lan da joj prodje dan . Nismo mi zakrpili rupe mi smo asfaltirali i prešli preko svih rupa i radimo i dan danas . Podestiću samo da neke ulice nisu uradjene od dolaska DOSa na vlast . Verovatno kako se kaže imate rupe u pamćenju . Manise

  • Бата Рака из Ниш

    20:54 // 12. 4. 2024.

    Брука!

  • Dragan

    18:42 // 12. 4. 2024.

    kradonacelnici treba objsniti da se manje plasimo Siptara od nje i domacih naprednih Siptara...ko im je omogucio da slobodno dodju u Srbiju nek se zapita....ako misli da ce neko da je brani od njih vara se...prvo ce bogati da stradaju...mozda i uCK pomogne da se oslobodimo ove lopovske bagre,i Turci su imali meru u proteklih 500 godina,ovi su nezajazljivi.Za sendvic te Gago nece niko braniti...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: