Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 9. 11. 2015.

| Politika

Rekonstrukcija bazena skuplja od izgradnje novog?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bazen
Šta je skuplje - rekonstrukcija ili izgradnja bazena?; foto: JV

Bazen u niškom “Čairu” je rekonstruisan, a za to je potrošeno, tvrdi lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu Branislav Jovanović, 80 miliona dinara. Kaže da je to 5 miliona više od novca koji je utrošen za izgradnju otvorenog bazena pre nekoliko godina.

Zatvoreni bazen je rekonstruisan nakon 26 godina i to novcem koji je uzet na kredit. Jovanović kaže da on nije protiv rekonstrukcije, ali smatra da je sve moglo da se uradi za manje para.

Napominjem da smo za manji novac iz temelja izgradili potpuno nov olimpijski bazen otvorenog tipa sa tribinama. Kvalitet radova na ovom bazenu je najbolje potvrđen time što je baš tu odigrana Svetska liga u vaterpolu što dokazuje kvalitet i funkcionalnost ovog objekta - objašnjava Jovanović.

bane Jovanović nastavlja sa kritikama vlasti; foto: MCNTakođe, Jovanović naglašava da je za otvoreni bazen novac dobijen od Republike, dok se aktuelan gradska vlast za rekonstrukciju postojećeg zadužila.

Za čelnike Niša novac iz republičke kase je misaona imenica, jer kad odu za Beograd bave se isključivo funkcijama, a specijalitet čelnika Grada je očigledno zaduživanje - kritikuje Jovanović.

Međutim, u Sportskom centru “Čair” je još prilikom otvaranja bazena rečeno da je rekonstrukcija koštala 70 miliona dinara, a to je 5 miliona dinara manje od sume koja je data za izgradnju otvorenog bazena.

Isto toliko novca, kako je najavio gradonačelnik Niša Zoran Perišić, trebalo bi da bude izdvojeno za završetak radova na rekreacionim bazenima u Čairu čija je izgradnja počela pre 3 godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slavko

    23:20 // 10. 11. 2015.

    A šta će Banana da radi kad njegova koalicija koju će voditi Tadić uđe u koaliciju sa SNS posle izbora?
    Izljubiće se on i Perišić, pa sve nanovo, a Vi, Nišlije - ko vas...šiša?

  • Lola

    17:48 // 10. 11. 2015.

    Bruka i sramota ovi uzinaju narodu iz usta, dokle cemo trpeti ovu prljavu raboti SNS-ovaca.

  • shaft

    13:19 // 10. 11. 2015.

    Ugradnja,provizija...O astronomskim dugovima prema Distribuciji,Toplani,Vodovodu... ni reci!To ce nasa deca da placaju,ni kriva ni duzna!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: