Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:05, 21. 6. 2020.

| Politika

Rezultati izbora u Nišavskom okrugu: U Nišu 61 % za SNS (live blog)

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
izbori
U Nišu se čeka obraćanje predsednika; foto: M. G.

Na republičkim izborima u Doljevcu, kako kaže predsednik ove Opštine Goran Ljubić, ubedljivu pobedu odnela je Srpska napredna stranka (SNS). Ljubić kaže da je ova stranka, prema prvim rezultatima, osvojila 87,5 % glasova. I u Svrljigu najviše glasova pripalo je SNS-u. U Nišu je SNS saopštio da je 61 % obrađenih glasova pripalo ovoj partiji.

23:09 / Gadžin Han - Na lokalu u Gadžinom Hanu, saopštila je Sotirovski, 58,14 % je osvojio SNS.

23:08 / Merošina - U ovoj opštini, rekla je Sotirovska, obrađeno je 9 od 16 biračkih mesta, a SNS je osvojio 77,70 % na parlamentarnim, a 68,29 % na lokalu.

23:07 / Niš - Prema podacima Izbornog štaba Srpske napredne stranke, a na obrađeno nešto više od trećine glasova (54 od 176), ova partija je u Nišu osvojila 61 %, a na parlamentarnim 59 % glasova.

23:06 / Doljevac - Nosilac liste SNS-a za Niš i aktuelna predsednica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski rekla je da su naprednjaci na republičkim izborima najbolje rezultate ostvarili u Doljevcu - 87,5 %.


22:00 / Doljevac - U Doljevcu je danas glasalo 11.683 birača, odnosno 82,7 %. Od toga je, kaže prvi čovek ove Opštine Doljevca Ljubić, čak 10.223 građana glasalo za SNS.

Kada se uračunaju i nevažeći glasovi, biće to 90 % - kaže Ljubić.

Inače, u Doljevcu se glasalo samo za narodne poslanike, jer su lokalni izbori održani 2018. godine i na njima je takođe najviše glasova pripao SNS-u.

sns, nis, slavlje 21 jun 2020, foto matija gacic 3 foto: JV / Matija Gačić

21:30/ Niš - U Nišu nema informacija o izlaznosti, niti o listama koje su prešle cenzus. Naime, kako saznaju Južne vesti, neformalno slavlje je počelo u gradskom štabu ove stranke, a naprednjaci čekaju da se obrati njihov predsednik Vučić, pa da nakon toga saopšte rezultate.

20:15 / Svrljig - Na lokalnim izborima u Svrljigu izašlo oko 57 % od upisanih birača, navode u Okružnoj izbornoj komisiji. Prema do sada obrađenim podacima, po broju glasova prednjači lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a zatim i lista "Pokret za spas Svrljiga".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dimitrije rakic

    12:29 // 22. 6. 2020.

    Srbijanci dzaba vam price preko tarabe , naucite da birate,kad vam bas niko nevalja,izgleda da vam je 5 oktobar najbolji, pa eno Zivkovic glasa u beogradu podjite kod njega.

  • Bruno

    11:08 // 22. 6. 2020.

    Ako ništa drugo, mora se priznati da živimo u zemlji medicinskih fenomena. Toliko njih žive više od minimum 18 godina bez .....

  • Radovan

    09:34 // 22. 6. 2020.

    Nakaradan sistem glasanja. Sve SNS ovčice se kriju iza imena jednog čoveka. Dok ih on vodi biće isisavanja para, radnih mesta, bogaćenja. Voleo bih da Sotiroski, Zvezdan, Džunić, Banđur, Svetlana RFZo, Bulatović i ostala Niška SNS boranija izadju ispred SNS na izbore u svojoj opštini, da predstave svoje rezultate, šta su uradili za Niš... Ovako u Vođinom zagrljaju sve je laganica...

    • GORČA Vrežinac

      10:56 // 22. 6. 2020.

      Tako je.Zamisli Bata drvar poslanik a Nenad guska odbornik i to gradski.Na listi SNS u Pantaleju se nalaze likovi koji uopšte ne žive u toj opštini a na kvarno se prijavili na adresama prijatelja.To je bezobrazno i drsko .Primera radi -neznam koliko neki Gagi Pavlović ima ljubavi prema Durlanu,Pantaleju,D.Vrežini a tu je Bojan Marinković Bojzi i ima ih još na listi.Samo da se bude na listu ,smešno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: