Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:07, 2. 9. 2009.

| Politika

Riza Halimi prima mesečno 256.000 dinara

Autor:Izvor:Južne vesti
Riza Halimi

Riza Halimi, narodni poslanik iz Preševa, sa liste koja se zove Koalicija Albanaca Preševske doline, za prvih šest meseci ove godine naplatio je na kasi Skupštine Srbije 1.540.000 dinara.

To znači da je ovaj narodni poslanik, poreske obveznike Srbije, svakog meseca ove godine prosečni koštao 256.660 dinara.

Gradjane Srbije mesečno su, više od Halimija, koštali Bajram Omeragić iz Socijalno liberalne partije Sandžaka i i četiri poslanika Saveza vojvodjanskih Madjara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • rexhep

    23:05 // 10. 3. 2011.

    o tom demagogu suvisna je bilo koja rec,on je izgubio tlo u Presevu,sada hoce da rusi Bujanovac,neka zna i predsednik Tadic i svi koji ga podrzavaju da je on vise ispustena mustikla za kako on kaze Presevsku dolinu,jer je vise procitan da se radi o najvecem demagogu.

  • ragmi

    10:56 // 25. 2. 2011.

    da ga pitam kad ce da odvoji presevsku dolinu i pripoji Kosovu i Albaniji,jer to 20 i vise godina,uvek govori u sredstvima informisanja na albanskom a u Beogradu,sasvim drugo.

  • Asan

    17:21 // 24. 1. 2011.

    Nije ga sramota da demagog ima toliku platu,koji se za vreme Tita,Milosevica,Djindjica,Kostunice,pa i sad je u dilu sa Tadicem,uvek je na funkcijama a nikada nista nije uradio,uvek mu je prva recenica nastavni planovi i fakultet na albanskom jeziku,za drugo i ne zna da kaze-cista sramota kad ovo narod sazna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: