Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:32, 6. 11. 2014.

| Politika

SDPS ne izlazi iz vlasti u Vranju

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
1
Stajić, Manić i Antić negiraju izlazak SDPS-a iz koalicije

Sve češće spekulacije o i izlazku iz vlasti u Vranju Socijaldemokratske partije Srbije temelje se, prema rečima predsednika Gradskog odbora dr Aleksandra Stajića, na tračevima i čaršijskim pričama.

Ipak, Stajić ne negira postojanje problema sa SPS-om, koji  predvodi vladajuću koaliciju koju čine PUPS i JS.

Mi smo mlada, ali ozbiljna stranka i o takvim stvarima sigurno nećemo govoriti preko medija. I ako postoji neki problem, on će se rešavati najpre unutar koalicije. Mi sa tim ljudima radimo i funkcionišemo manje-više bez problema, tako da sam siguran da niko od njih ne plasira ovakve informacije u javnosti i zaista mi nije jasno ko se bavi plasiranjem ovakvih priča i kome one idu u prilog - kaže Stajić.

Sa druge strane gradonačelnik Vranja i prvi čovek SPS-a u Vranju, kaže da nema nikakvih problema i da su te priče samo plod mašte pojedinaca.

SDPS ima jednog odbornika u parlamentu i njihov izlazak iz vlasti neće ništa promeniti, ali ja ne bih želeo da oni izađu iz vlasti jer smo korektno sarađivali i neću prihvatiti nikakve ostavke - kaže Antić.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dejan Manić najpre je bio zbunjen našim pitanjem, ali, kako kaže, i sam je kontaktirao gradonačelnika koji mu je rekao da je sve pod kontrolom.

Problem na relaciji SPS - SDPS postoji, prema verziji jedne od priča, predstavnici Ljajićeve stranke nisu zadovojni onim što su dobili kao deo vlasti (mesto gradskog  većnika i  direktora Turističke organizacije), dok prema drugoj verziji, Antiću smeta „bliskost sa naprednjacima“.

Sve probleme ćemo rešavati kao i do sada, unutar koalicije i u neposrednim razgovorima. Postoji nezadovoljstvo u načinu komunikacije i realizaciji nekih važnih pitanja, ali sam siguran da to može da se prevaziđe - kaže Stajić, koji je, kako kaže, spreman da ponudi ostavku na mesta člana Gradskog veća zaduženog za zdravstvo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: