Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 6. 7. 2015.

SDPS u Nišu formirao regionalni odbor

sdps Novi regonalni odbor SDPS; foto: MCN

Partija koju predvodi Rasim Ljajić u Nišu je dobila i regionalni odbor na čije čelo je izabrana Sanja Jefić Branković, donedavna narodna poslanica LDP-a i kasnije “Niške priče”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • KANCELARIJA STOJADINOVIĆ

    08:39 // 7. 7. 2015.

    Koliko ja znam politički razvoj većine (Peda, Miša, Ara, Aca, "mladi", ....) je počeo od DS preko LDP, "Niške priče" do SDPS. Njihova politikantska gimnastika traje min. 15 god. VLAST JE SLATKA !

  • Dexter

    10:53 // 7. 7. 2015.

    Profesionalni nosioci funkcija. Grupa ljudi čija je jedina svrha u životu da budu deo neke vlasti i "ugrade se", pa da nakon narednih izbora krenu dalje, trbuhom za funkcijom. Pri tome nikada nisu dozvolili da im moral bude prepreka. Treba ih pokazivati deci kao primer i oličenje svega onoga što je trulo u našem političkom sistemu i kao simbol kolapsa svih moralnih vrednosti.

  • shaft

    20:49 // 7. 7. 2015.

    Tesko nama sa preletacima svih vrsta,onih koji su nekad bili u vlasti i opet bi,i sa ovima sto nikad nisu bili a zeljni su mrve privilegija!Naroda i glasaca se sete samo pred izbore i uvek ima polusveta koji im veruje i glasa ih.Vlast je najbolje preduzece,radno mesto i kvalifikacija.Mesetara i lovaca u mutno u izobilju!

  • nislija

    08:50 // 7. 7. 2015.

    nebojsa randjelovic je profil i potencijal coveka za buduceg gradonacelnika

  • mile

    20:06 // 7. 7. 2015.

    SDPS u nisu ne POSTOJI,nema clanova,sekretarice,predsednika,NICEGA.Jedna garnitura je oterala drugu,druga trecu,i nakraju dosla Niska prica i pokupila kajmak.Cim se uvalio kod Vucica,Rasim pusto staro clanstvo niz vodu,bice izbori prilepice se uz Vucica opet i ajmo narode...

  • Александар Миладиновић

    10:11 // 9. 7. 2015.

    Mozemo da pricamo i mislimo sta hocemo, ali Radikali, koji su ostali verni svojoj ideologiji mogu svima da budu profesori iz moralne etike i kodeksa ponasanja politicara. Muka mi je od ovih golubova !!!

    • Janko

      18:20 // 24. 7. 2015.

      Šešelj koji se predstavljao kao četnik je sklapao koaliciju sa Mirom Marković koja se predstavljala kao partizanka. Mnogo su doosledni.

  • Ciric Stanislav

    19:10 // 10. 7. 2015.

    Ako partija koja je niska i u opisu svog programa a i rada (ko cita juzne vesti redovno zna) da je to jedina stranka u vlasti koja pokusava newsto da doprinese ovom gradu. Savez sa sdps -om je mislim cisto logican jer Rasim iza sebe nema afere.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: