Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 12. 4. 2016.

| Politika

SDS: Glas za Stojanovića i Aleksića je glas za SNS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sia
Da li će se Stojanović i Aleksić udružiti sa naprednjacima? ; foto: FB strana "Iskreno za Niš"

Niški odbor Socijaldemokratske stranke ima saznanja da će se lista “Iskreno za Niš” koju predvode Momir Stojanović i Srđan Aleksić nakon izbora udružiti sa SNS, jer su oni na izborima, tvrde u SDS, kako bi prikupili glasove birača SNS nezadovoljnih niškim naprednjacima.

Iz niškog odbora stranke Borisa Tadića, ali i kompletne koalicije "Niš, moj grad" pozivaju lidere “Iskreno za Niš” da “građanima objasne kakva je ovo farsa koju pred izbore sprovode”.

Poslednje četiri godine, oni su svojim radom u gradskom parlamentu i Gradskom veću, svom snagom podržavali i branili politiku niških naprednjaka, politiku sukoba interesa, nestručnosti, rada mimo zakona, jednom rečju politiku koja je Niš unazadila, a njegove građane dovela do ruba egzistencije - kažu u SDS.

aleksic Aleksićeva obećanja; foto: FB strana Srđan AleksićPošto je Aleksić na svom Fejsbuku najavio da će se, ukoliko postane predsednik Opštine Medijana, odreći svoje plate, ukinuti naplatu parkiranja na Bulevaru Nemanjića, obezbediti besplatan internet na javnim površinama, sarađivati sa Skupštinom stanara i da će preispitati sve ugovore o privremenim i poverenim poslovima iz SDS-a ga pitaju:

Zašto se četiri godine nije odricao većničke plate u humanitarne svrhe, plate koja je bila veća od gradonačelnikove? Zašto ga četiri godine nije interesovalo da li je angažovanje lica po ugovorima o privremenim i povremenim poslovima opravdano, ako se zna da i sada, samo u Gradskoj upravi više od 90 ljudi, članova SNS-a i drugih vladajućih stranaka, radi po ovom osnovu, u jeku priče o racionalizaciji i otpuštanjima? - pitaju Tadićevci.

Socijaldemokrate zaključuju da je krajnje licemerno da ljudi koji su 4 godine bili perjanica politike Srpske napredne stranke sada govore “da je krajnje vreme da se u Nišu počne odgovorno i ozbiljno da radi”.

Kažu da je to identična politika SNS i pokušaj obmane građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Diplomac na birou

    22:17 // 12. 4. 2016.

    Ako nas ovi kvaziotcepljeni naprednjaci ne zakopaju jos vise, niko nece! Samo glas za SDS je glas pravoj strani!

  • Milivoj

    18:50 // 12. 4. 2016.

    Bože oprosti SDS-u, oni ne znaju šta govore!

  • Zlobnik

    18:42 // 12. 4. 2016.

    "Trojanski /SNS-ovski/ konji" !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: