Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 22. 7. 2013.

| Politika

SNS Blace: URS vlada nezakonito

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
CENTAR-BLACE.jpg

Blački SNS koji je nešto više od 6 u opoziciji u Blacu tvrdi da lokalna vlast koju čine DSS, SPS i URS čine samovolju i nezakonito vode grad i lokalnu Skupštinu.

Na meti naprednjaka je najviše predsednik Skupštine Ljubiša Sudimac (URS) za kojeg kažu da sprovodi samovolju kao funkcioner.

- Zakazivanje sednica za manje od 48h do održavanja  je u suprotnosti sa Poslovnikom, kao i nepotpuna dokumentacija za rad po Dnevnom redu. Gospodin Sudimac kao predsednik Skupštine prima platu za četiri rukovodeće funkcije, smenjuje školske odbore samovoljno i menja Poslovnik - kaže poverenik SNS u Blacu Zoran Jozić.

On dodaje da će protiv njega biti podnete odgovarajuće prijave, dok prozvani Ljubiša Sudimac tvrdi da su svi navodi SNS u Blacu netačni.

- Odgovorno tvrdim da primam platu samo u Agenciji za privatizaciju, a funkcionerski dodatak koji imam kao predsednik blačke Skupštine uvek dajem u humanitarne svrhe i to u računovodstvu može lako da se proveri - kaže Sudimac za Južne vesti.

On navodi da je smenu Školskog odbora u Osnovnoj školi “Stojan Novaković” inicirao prosvetni inspektor koji je utvrdio da pet članova imaju po dve funkcije.

Ipak, naprednjaci najavljuju smenu lokalne vlasti, koja sada ima 15 od 29 odbornika u lokalnoj Skupštini, za koju kažu da je tesna i labava većina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naprednjak

    10:22 // 25. 7. 2013.

    U ime starih clanova SNS koji su na izborima radili za stranku i sakupljali svaki glas, molim organe stranke da provere koga su stavili kao poverenika u Blacu. Bruka i sramota za stranku.

  • pera

    15:09 // 22. 7. 2013.

    Uhuhuhuhu kako su glasni ovi bivsi zuti, sada novi naprednjaci. Slatka direktorska forelja mnogo. Naprednjaci su postali kontejner raznoraznog partijskog opada, pardon otpadnika.

    • peri

      02:03 // 25. 7. 2013.

      pedo lepo se potpisi,jer si i ti bivsi zuti

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: