Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 27. 4. 2015.

| Politika

SNS: Bulatović kritikovao Nikolića

Autor:B. G, A. K.Izvor:Južne vesti
Darko Bulatović

Donedavni predsednik raspuštenog opštinskog odbora Medijana u Nišu Darko Bulatović zamerio je predsedniku izvršnog odbora SNS Radomiru Nikoliću zbog uvođenja "vanrednog stanja" u niški odbor stranke, saznaju Južne vesti.

Do sukoba je došlo na sednici Glavnog odbora stranke koja je juče održana u Sremskoj Mitrovici.

Trebalo bi da se baviš Kragujevcem, a ne time šta se radi u Nišu. Zoran Perišić je smenjen sa čela niškog odbora SNS iako je na funkciji gradonačelnika. U Nišu su kačene moje slike, kao da su umrlice, na kojima je pisalo da sam lopov, iako imam samo jedan stan. Na sve to ti si mi samo rekao da si ganut zbog toga - rekao je Bulatović.

Sagovornik Južnih vesti koji je prisustvovao sednici tvrdi da je Bulatović pričao o svom ranjavanju i kako su opštinski odbori u Nišu "nepravedno raspušteni nakon što su dali mnogo veliki doprinos i državi stranci". 

Nakon svog izlaganja Bulatović je odmah izašao iz sale i nije sačekao Nikolićev odgovor - tvrdi naš izvor.

Radomir Nikolić SNS U svom odgovoru Radomir Nikolić je objasnio da je niški odbor raspušten u dogovoru sa predsednikom stranke Aleksandrom Vučićem, ali i indirektno zapretio Bulatoviću.

Na takvom sam mestu gde je prirodno da me i mrze. Moram nekog da isteram i takve situacije da presečem. Ne zanima me previše da li se to nekom sviđa, ali raspuštanje niškog odbora je urađeno u dogovoru sa samim predsednikom i sa predsedništvom stranke - citira naš izvor Nikolića.

Podsetimo, zbog toga što, kako je sam Radomir Nikolić rekao, vrh SNS "nije mogao da trpi svađe niških naprednjaka" krajem marta je raspušten Gradski odbor u Nišu, dok su opštinski odbori ukinuti i više neće biti formirani.

U međuvremenu, iščekujući da vrh stranke imenuje poverenika koji će voditi Gradski odbor u Nišu do najavljenih unutarstranačkih izbora, deo niških naprednjaka, okupljenih oko Zorana Perišića, Darka Bulatovića, Bobana Džunića, Bratimira Vasiljevića i Dejana Jovanovića tražio je da Izvršni odbor SNS revidira svoje odluke u vezi situacijom u stranci u Nišu.

Darko Bulatović nije danas odgovarao na telefonske pozive novinara Južnih vesti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mr.Andronicus

    20:30 // 20. 5. 2015.

    Demokratija u narodu,diktatura u stranci.Tako treba da bude.

  • levicar

    06:43 // 29. 4. 2015.

    Dok je Bulat vodio opstinu nesto se tu i radilo a sada nista, zatim Radnicki je bio sesti na tabeli sada se gusi na dnu, Jugoistok od javasluka postade ozbiljna firma, pa izvinite cijom zaslugom?

    • CVETKO prvi

      08:45 // 29. 4. 2015.

      @levičar: "Jugoistok je ozbiljna firma" !!??
      Bulatoviću su rekli , da narani svinje i ništa da ne dira - da ne pokvari!
      Misliš li da oni ne znaju njegove stručne kvalifikacije i dijagnozu ?

  • bokande

    00:30 // 29. 4. 2015.

    U pravu su teeba ukinuti odbore i u Bg Čačku ,Novom Sadu, Kragujevcu, ma svuda da ne postoje štetočine sa diplomama Megatrenda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: