Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 13. 12. 2017.

| Politika

SNS bez komentara na hapšenje Kačara

Autor:A. S, M. Z.Izvor:Južne vesti
sns
"Neka država radi svoj posao"; foto: logo

Poverenik niškog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović nije želeo da komentariše istragu protiv visokog funkcionera te partije i gradskog većnika Branislava Kačara, koji je u utorak uhapšen zbog sumnje da je umešan u korupciju.

Umesto komentara Milovanović je "pozvao istražne organe da vode istragu", a dodao da će eventualne sankcije protiv Kačara zavisiti od ishoda postupka pred tužilaštvom i sudom.

Pustimo istražne organe da vode istragu. Nemam komentar. Jednostavno niko nije nedodirljiv. Država radi svoj posao i rad državnih organa je nezavisan i od stranke i od svega - rekao je Milovanović.

Milovanović je dodao i da će Kačaru biti zamrznute sve stranačke funkcije dok traje istraga, ne precizirajući koje on funkcije uopšte obavlja.

Podsetimo, zbog sumnje na korupciju, juče je uhapšen gradski većnik Branislav Kačar, Sumnjiči se za nameštanje tendera, "trgovinu uticajem" i nelegalno prosleđivanje novca sportskim klubovima. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović povodom hapšenja je rekao "da nema zaštićenih".

Opozicija je zbog hapšenja većnika zatražila smenu kompletne gradske vlasti.

Većnik Kačar je, kako piše u zvaničnoj biografiji, u Srpskoj naprednoj stranci od 2008. godine, a jedan je od poznatijih i istaknutijih finkcionera SNS u Nišu.


Mihajlović: Da se pobrinemo za one koji kaljaju ugled stranke

Nedavno je prvi čovek naprednjaka Aleksandar Vučić najavio da će raščistiti sa onima koji ne poštuju Statut i ne rade po dogovoru, a potpredsednica stranke Zorana Mihajlović je u Nišu rekla da se o članstvu, na sednicama Predsedništva uvek razgovara.

Ja mislim da je to normalno da uvek razgovaramo i nađemo način da najbolji prolaze, a da oni koji to nisu iz bilo kog razloga ili ukoliko kaljaju ugled stranke, da se pre svega u samoj stranci o tome pobrinemo. Stranka jeste jedna porodica, velika je Srpska napredna stranka i naravno da uvek postoje problemi, ali bih rekla da je mnogo više onog pozitivnog i dobrog u našoj stranci od ovog drugog - rekla je MIhajlović.

Naglasila je i da ne postoji sednica Predsedništva, a da se nije razgovaralo o članovima, članicama i ugledu stranke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SF

    20:33 // 16. 12. 2017.

    Pa kako da komentarišu? Ako on otvori usta odose svi u bajbok.

  • Aki

    08:59 // 14. 12. 2017.

    Zbunjeni su zato nemaju komentar!

  • rajkovic

    07:41 // 14. 12. 2017.

    Mene ne cudi gradski odbor,zakon cutanja jer interesno se postavljaju ljudi na vaznim mestima.Mene cudi centrala u Beogradu i AV,koji su dozvolili takve ljude na bitnim mestima i takve afere nesposobnih kadrova.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: