Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:11, 7. 8. 2013.

| Politika

SNS: Nema spiskova za smenu

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
vasiljevic
Bratimir Vasiljević (u sredini) u prostorijama SNS-a

Srpska napredna stranka demantovala je tvrdnje niških socijalista da je dogovoren spisak funkcionera iz Niša koji bi u narednom periodu trebalo da budu smenjeni.

Niko iz Srpske napredne stranke nije učestvovao, kako kaže predsednik Opštnskog odbora Pantelej Bratimir Vasiljević, u pravljenju spiskova funkcionera za smenu.

- Iz Srpske napredne stranke niko nije upoznat sa tim tajnim spiskom, ako on uopšte postoji i pozivati se na imena iz SNS-a prosto u ovom trenutku nije korektno. Niko iz organa SNS nije učestvovao u takvim spiskovima - kaže Vasiljević.

Vasiljević dodaje da na stranačkim zasedanjima nikada nije bilo reči o smeni određenih gradskih funkcionera, niti su pominjana bilo kakva imena.

- Čuli smo preko sredstava javnog informisanja da je to u toku. Ne znamo od koga. Mi iz SNS-a nemamo saznanja i mislimo da odatle nije - zaključuje Vasiljević.

Iako ova situacija navodi na pomisao da među niškim naprednjacima ima više struja, Vasiljević kaže da “on to ne vidi”.

- Možda novinari vide, ja protiv toga nemam ništa. Ja sa mesta koje zauzimam u Srpskoj naprednoj stranci takvu podelu ne vidim. Mi sarađujemo i radimo u interesu građana - kaže prvi čovek SNS-a u Panteleju.

Međutim, vredi pomenuti da pres konferenciji nije prisustvovao predsednik niških naprednjaka Zoran Perišić, a novinari po izlasku iz sale u prostorijama stranke zatekli su visokog funkcionera niškog SNS Darka Bulatovića koji takođe nije prisustvovao konferenciji, niti je ulazio u salu gde je ona održana.

Podsetimo na jučerašnjoj vanrednoj konferenciji za medije niških socijalista Igor Novaković je rekao da je sa Perišićem dogovoren spisak pojedinaca koji moraju da izađu iz vlasti kako bi aktuelna koalicija bolje funkcionisala.

Ipak, Vasiljević tvrdi da Perišić ništa nije mogao da uradi “na svoju ruku”, jer mu Statut partije to ne dozvoljava.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Krle

    09:16 // 9. 8. 2013.

    A sto npr. ne napravite spisak da smenite one u sup sto izdaju pasose? A da, ustvari nemate koga da smenite jer tamo od 7 radi samo 1 salter.
    Sikter svi do jednog

  • ne ne sinak

    08:02 // 9. 8. 2013.

    Ima ima samo nisu svi pilecari u SNS obaveseni o tome! To su verovatno Perisic i Ljuba Slavkovic dogovorili sa SPS. Bas ce Bati Pantalejcu da udenu u uvo da ih ovaj ocinkari zarad svog interesa!

  • cunami

    11:19 // 8. 8. 2013.

    Ej moj gradu... i ovi i ovakvi te vode i oni ce nesto kao da rekonstruisu da nam bude bolje... DOKAZALI NIKAD SA NJIMA NECE BITI BOLJE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: