Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 23. 4. 2012.

| Politika

SNS: "Prokupačke demokrate u panici"

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
prokuplje, sns cerada

Da je panika među aktivistima Demokratske stranke u Prokuplju na vrhuncu, dokazali su i tokom prošle noći kada su farbom uništili baner SNS-a na zidu jedne kuće, tvrdi Darko Laketić, predsednik prokupačkog SNS-a.

Nekoliko dana pre toga su takođe nožem odsekli i odneli još jednu baner-ceradu sa likom Tomislava Nikolića, rekao je Laketić i dodao da demokrate "u sred bela dana šetaju ulicama i cepaju plakate naprednjaka uz psovke i pretnje".

- Pitamo se imaju li demokrate ikakvu ideju i plan da ponude, sem najprimitivnije manifestacije moći i nasilja. Da li je moguće da im strah uliva i fotografija, plakat i letak koji su nam u vreme medijske blokade jedini način da građanima saopštimo ono što mislimo o sadašnjoj vlasti i ono što želimo da promenimo. SNS je spremna da izdrži ovako niske udarce jer za nešto uzvišenije i kreativnije izgleda da demokrate nemaju kadrova. Jedino su im batinaši ostali - dodao je Laketić.

On je naglasio da će i dalje ova stranka iznosi kritike i planove za sveobuhvatnu reformu društva u kome živimo.

Međutim, u Demokratskoj stranci u Prokuplju negiraju ove tvrdnje.

- Odgovorno tvrdimo da ne stojimo iza tih sitnih provokacija. Mi imamo svoj plan kampanje koji nam ne dozvoljava takvo ponašanje - rekli su u prokupačkom DS-u.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: